Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Boende i Bengtsfors

Beställ boende och övernattning på First Hotel Bentgsfors i Bentgsfors och välj mellan 43 bekväma rum. På First Hotel Bentgsfors i Bentgsfors centrum kan du välja mellan olika typer rum och boende så som standardrum, superiorrum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i Bentgsfors ska bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna sängar, fri WiFi och badrum. Som gäst på First Hotel Bentgsfors har du tillgång till bar och restaurang. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

First SmartBed Dubbel

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har en king-size säng (180 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.

Juniorsvit, från 1 531 SEK

Rummet passar för:
Vår Juniorsvit erbjuder samma som våra Superiorrum. Dessutom finns här en balkong och sittgrupp.
Svit

Superior Dubbel, från 1 339 SEK

Rummet passar för:
Våra Superior Dubbelrum är likadana samma som våra Standardrum men här bjuds du också på en fantastisk vy över Dalslands kanal samt har egen kaffemaskin och morgonrock.
Superior-rum

Standard Dubbel, från 1 051 SEK

Rummet passar för:
För den som önskar få en god natts sömn med plats att arbeta på. Fri WiFi, 90 cm breda sängar, badrum med badkar eller dusch
Standard dubbelrum

Standard Enkel, från 1 051 SEK

Rummet passar för:
För dig som önskar få en god natts sömn med plats att arbeta på. Fri WiFi, 90 cm bred säng, badrum med badkar eller dusch
Standard enkelrum
tradeDoubler