Hoppa till huvudinnehållet

Rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i hotellrum och lägenheter i Kvinesdal

Boka boende på Utsikten Hotell Kvinesdal - First Partner. Hotellet har 85 moderna och bekväma hotellrum och lägenheter. Både Superior-rummen och lägenheterna inbjuder till fjordutsikt. Frukost och gratis WiFi ingår i alla rumspriser, och på hotellet finns gratis parkering och laddningsmöjligheter för elbilar.

Val av rum och prisexempel

Ekonomi Enkelrum

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Ekonomiflygeln på hotellet erbjuder bekväma enkelrum till förmånliga priser. De 20 m² stora rummen är utrustade med en enkelsäng, eget badrum, skrivbord, te- och kaffekokare, hårtork, smart-TV och ett litet kylskåp för personlig förvaring. Gratis WiFi och frukost ingår i priset.
Sängar och kapacitet
En enkelsäng.
Book
Economy Enkelrum. Bild.Economy Enkelrum. Bild.Economy Enkelrum. Bild.Economy Enkelrum. Bild.

Ekonomi Dubbelrum

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Ekonomiflygeln på hotellet erbjuder bekväma dubbelrum till förmånliga priser. De 20 m² stora rummen är utrustade med en dubbelsäng, eget badrum, skrivbord, te- och kaffekokare, hårtork, smart-TV och ett litet kylskåp för personlig förvaring. Gratis WiFi och frukost ingår i priset.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng.
Book
Economy Dubbelrum. Bild.Economy Dubbelrum. Bild.Economy Dubbelrum. Bild.Economy Dubbelrum. Bild.Economy Dubbelrum. Bild.

Ekonomi Tvåbäddsrum

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Ekonomiflygeln på hotellet erbjuder bekväma twinrum till förmånliga priser. De 20 m² stora rummen är utrustade med två enkelsängar, eget badrum, skrivbord, te- och kaffekokare, hårtork, smart-TV och ett litet kylskåp för personlig förvaring. Gratis WiFi och frukost ingår i priset.
Sängar och kapacitet
Två enkelsängar.
Book
Economy Tvåbäddsrum. Bild.Economy Tvåbäddsrum. Bild.Economy Tvåbäddsrum. Bild.Economy Tvåbäddsrum. Bild.Economy Tvåbäddsrum. Bild.

Standard Dubbelrum

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Standard Dubbelrummen är 24 m² stora. De är belägna i Knaben-vingen, som har renoverats nyligen med vackra nya golv. Vissa rum har egen balkong. Rummen är utrustade med eget badrum, skrivbord, ett litet kylskåp för personlig förvaring, te- och kaffebryggare, hårtork och smart TV. Gratis WiFi och frukost ingår i priset.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng.
Book
Standardrum. Bild.Standardrum. Bild.

Superior Dubbelrum

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
De rymliga Superior Dubbelrummen är 24 m² stora och är möblerade med en dubbelsäng. Alla rum erbjuder fantastisk utsikt över Fedafjorden och är utrustade med ett litet kylskåp för personlig förvaring, te- och kaffebryggare, smart-TV, skrivbord och hårtork.Gratis WiFi och frukost ingår i priset.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng.
Book
Superior rum. Bild.Superior Twin-rum. Bild.Badrum. Bild.

Superior Tvåbäddsrum

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
De rymliga Superior Tvåbäddsrummen är 24 m² stora och är möblerade med två enkelsängar (90 cm breda). Alla rum erbjuder fantastisk utsikt över Fedafjorden och är utrustade med ett litet kylskåp för personlig förvaring, te- och kaffebryggare, smart TV, skrivbord och hårtork. Gratis WiFi och frukost ingår i priset.
Sängar och kapacitet
Två enkelsängar.
Book
Superior Twin-rum. Bild.Badrum. Bild.

Hotellägenheter med balkong

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
De eleganta hotelllägenheterna är 30 m² stora och har ett separat sovrum med dubbelsäng. Här finns också möjlighet att bädda en sovplats på bäddsoffan, samt sätta in en extra spjälsäng/extrasäng vid behov. Alla lägenheter har balkong, välutrustat kök, eget badrum och vardagsrum. Gratis WiFi och frukost ingår i priset.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng och en bäddsoffa. Spjälsäng och extra säng kan tillhandahållas.
Book
Lägenhet sovrum. Bild.Lägenhet. Bild.Lägenhet kök. Bild.