Hoppa till huvudinnehållet

Rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Rum

De ljusa och enkla rummen på Skagen Motel - First Partner Collection är utrustade med platt-TV, eget badrum med dusch, soffa, skrivbord och garderob. Motellet välkomnar också gästerna till avkoppling på havsterrassen.

Val av rum och prisexempel

Dubbelrum

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Dubbelrummen är utrustade med två enkelsängar. Rummen har eget badrum med dusch, TV och WiFi. Det finns gratis parkering precis utanför dörren.
Sängar och kapacitet
Två enkelsängar.
Book
Trevligt dubbelrum med blå möbler. Foto.Trevligt dubbelrum med blå möbler. Foto.Trevligt dubbelrum med blå möbler. Foto.Trevligt dubbelrum med blå möbler. Foto.Badrum med vit bakgrund. Foto.

Comfort Dubbelrum

Rummet passar för:
Storlek: 22 m²
Dubbelrummen är möblerade med två enkelsängar. Rummen har också en hörnsoffa, TV, WiFi och eget badrum med dusch. Det finns gratis parkering precis utanför dörren.
Sängar och kapacitet
Två enkelsängar.
Book
Comfort Dubbelrum. Foto.Bilden av verandan Comfort Dubbelrum. Foto.

3-personersrum

Rummet passar för:
Storlek: 22 m²
Trebäddsrummen är inredda med en twinsäng som består av två enkelsängar och en separat enkelsäng. Rummen har eget badrum med dusch och WiFi. Det finns gratis parkering.
Sängar och kapacitet
En twinsäng.
En enkelsäng.
Book
Triple Rum med grå möbler. Foto.Badrum Triple Rum. Foto.

Deluxe Dubbelrum

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Deluxe Dubbelrummen är möblerade med enkelsängar. Rummen har också eget badrum med dusch, TV och WiFi. Det finns gratis parkering.
Sängar och kapacitet
Två enkeltsänger.
Book
eluxe Dubbelrum. Foto.Soffa inuti Deluxe Dubbelrum. Foto.Bilden av verandan utomhus Deluxe Dubbelrum. Foto.

Familjerum

Rummet passar för:
Storlek: 50 m²
Familjerummen är möblerade för fyra personer med enkelsängar bestående av två enkelsängar och två separata enkelsängar. Rummen är även utrustade med badrum med dusch, TV, kylskåp och WiFi. Det finns gratis parkering.
Sängar och kapacitet
En twinsäng.
Två enkeltsängar.
Book
Familjerum för 4 personer med röda möbler. Foto.Familjerum för 4 personer med röda möbler. Foto.Familjerum för 4 personer med röda möbler. Foto.Familjerum för 4 personer med röda möbler. Foto.Utsikt över familjerum 4 personer. Foto.

Svit

Rummet passar för:
Storlek: 52 m²
Sviten är den enda i sitt slag på Skagen Motel. Sviten är utrustad med ett stort sovrum med två enkelsängar samt en hall med skrivbord. Där finns också ett stort och rymligt badrum med separat dusch och ett stort spa/bubbelpool för två personer. Sviten har TV, WiFi och erbjuder gratis parkering. Gästerna får en flaska vin och frukt vid ankomst.
Sängar och kapacitet
Två enkelsängar.
Book
Svit med grå möbler. Foto.Svit med grå möbler. Foto.eluxe Dubbelrum. Foto.Korridoren i sviten. Foto.Badrum svit. Foto.