Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Odense

Boka boende på First Hotel Grand i Odense och välj mellan 135 bekväma rum. På First Hotel Grand i centrum kan du välja mellan olika typer rum som enkelrum, dubbelrum och svit. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i centrum skall bli perfekt. Alla rum är rökfria och har badkar/dusch, minibar, behagliga sängar, samt fri WiFi. TV och telefon. Som gäst på First Hotel Grand har du tillgång till Grand Bar & Lounge och restaurang Brasserie Grand. Frukost ingår i rumspriset.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 760 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 17 m²
Rummet passar affärsresenärer som stannar 1-3 nätter. De individuellt inredda badrummen har antingen ett badkar eller en duschkabin. Bilden är illustrativ. Säng och kapacitet 1st Jensen enkelsäng (120 x 200 cm).
Sängar och kapacitet
En 120 x 200 cm säng.
Book
Standard EnkelStandard EnkelStandard EnkelStandard enkelrum

Standard Queen, från 917 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Det perfekta valet för den moderna resenären som bor 1-2 nätter. Rummen, som är individuellt inredda, har ett litet skrivbord och en fåtölj samt ett badrum med antingen badkar eller dusch. Bilden är illustrativ. Säng och kapacitet 1st Jensen dubbelsäng (150 x 200 cm).
Sängar och kapacitet
En 150 x 200 cm säng.
Book
Standard queen rumStandard QueenStandard QueenStandard Queen badrumStandard Queen badrum

Standard Twin, från 831 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Rummet passar affärsresenärer som vill ha lite extra utrymme eller för par som bor. Våra standard tvåbäddsrum är individuellt inredda med ett skrivbord och bekväma sittplatser för 2 personer i antingen en soffa eller fåtöljer och ett badrum med antingen badkar eller dusch. Bilden är illustrativ. Säng och kapacitet 2 separata Jensensängar (90 x 200 cm).
Sängar och kapacitet
Två separata 90 x 200 cm sängar.
Book
RumRumBadrum

Standard Dubbel, från 903 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Detta rum är det självklara valet om du reser på en weekendresa eller på affärsresa och behöver mer än 2 nätter. Våra standard dubbelrum är individuellt inredda med ett skrivbord och bekväma sittplatser för 2 personer i antingen en soffa eller fåtöljer och ett badrum med antingen badkar eller dusch. Barn upp till 12 år bor gratis när de sover i samma säng som sina föräldrar. För extrasängar tillkommer en extra avgift per natt, extrasängar måste alltid bokas i förväg. Bilden är illustrativ. Säng och kapacitet 1st Jensen dubbelsäng (180 x 200 cm).
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm dubbelsäng.
Book
Standard Dubbelstandard dubbelrumStandard DubbelStandard DubbelStandard Dubbel badrum

Superior Dubbel, från 950 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 35 m²
Njut av en vistelse i ett av våra stilfullt inredda Superior-rum. Dessa rum inbjuder dig att koppla av i en bekväm och mysig atmosfär. Våra superior-rum är individuellt inredda med ett skrivbord och bekväma sittplatser för 2 personer i antingen en soffa eller fåtöljer och ett badrum med antingen badkar eller dusch. I priset ingår ett urval av förfriskningar bestående av vatten på flaska, läsk, öl, espresso och snack. De produkter som erbjuds kan variera och servas dagligen. Barn upp till 12 år bor gratis när de sover i samma säng som sina föräldrar. För extrasängar tillkommer en extra avgift per natt, extrasängar måste alltid bokas i förväg. Tillägget för detta är 200 DKK per extrasäng och natt. Bilden är illustrativ. Säng och kapacitet 1 Jensen dubbelsäng (180 x 200 cm
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm dubbelsäng.
Book
Superior rumSuperior rumSuperior dubbelrumSuperior rum safeSuperior badrum

Executive Dubbel, från 1 093 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 39 m²
Om du uppskattar snygga och rymliga rum när du reser, då är Executive-rummen det rätta valet. Våra Executive-rum är individuellt inredda med ett skrivbord och bekväma sittplatser för 2 personer i antingen en soffa eller fåtöljer. Dessa rum är endast tillgängliga med badkar. Rummen är rymliga, och om du reser med barn är Executive-rummen den idealiska basen för dig och din familj. I priset ingår ett urval av förfriskningar bestående av vatten på flaska, läsk, öl, espresso och snack. Produkterna som erbjuds kan variera och fylls på dagligen. Barn upp till 12 år bor gratis när de sover i samma säng som sina föräldrar. För extrasängar tillkommer en extra avgift per natt, extrasängar måste alltid bokas i förväg. Tillägget för detta är 200 DKK per extrasäng och natt. Bilden är illustrativ. Säng och kapacitet 1st Jensen dubbelsäng (180 x 200 cm).
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm dubbelsäng.
Book
Executive dubbelrumExecutive rum

First SmartBed Dubbel, från 950 DKK

Rummet passar för:
Vårt rymliga och tysta SmartBed-rum är möblerat med resårbäddar, där madrassens fasthet kan anpassas efter dina behov och önskemål. Rummen har två justerbara SmartBeds (90 x 200 cm) och är idealiska för dig som vill ha en extra bra sömnupplevelse. Dessa rum är individuellt inredda med ett skrivbord och bekväma sittplatser för 2 personer i antingen en soffa eller fåtöljer. Dessa rum är endast tillgängliga med badkar. I priset ingår ett urval av förfriskningar bestående av vatten på flaska, läsk, öl, espresso och snacks. De produkter som erbjuds kan variera och servas dagligen. Bilden är illustrativ.
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm bred SmartBed.
Book
First Smartbed

Juniorsvit, från 1 330 DKK

Rummet passar för:
Vår Juniorsvit är skapat för den kompromisslösa reseentusiasten som uppskattar utrymme och moderna förnödenheter. För affärsresenären är det en perfekt plats att göra de sista förberedelserna inför en viktig mötes- och konferensdag. Juniorsviten erbjuder en charmig privat balkong från vilken du kan njuta av atmosfären och utsikten över ett antal av Odenses kulturella och historiska byggnader och museer. Juniorsviten är stilfullt inredd med trägolv, exklusiva tapeter och eleganta textilier förutom Jensensäng, loungemiljö och skrivbord. I juniorsvitens stora badrum hittar du både badkar, dusch och mjuka badrockar. I priset ingår ett urval av förfriskningar bestående av vatten på flaska, läsk, öl, espresso och snacks. De produkter som erbjuds kan variera och servas dagligen. Barn upp till 12 år bor gratis när de sover i samma säng som sina föräldrar. För extrasängar tillkommer en extra avgift per natt, extrasängar måste alltid bokas i förväg. Tillägget för detta är 200 DKK per extrasäng och natt. Bilden är illustrativ.
Book
junior suiteRumRumRumjuniorsvit badrumBadrum