Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Odense

Boka boende på First Hotel Grand i Odense och välj mellan 135 bekväma rum. På First Hotel Grand i centrum kan du välja mellan olika typer rum som enkelrum, dubbelrum och svit. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i centrum skall bli perfekt. Alla rum är rökfria och har badkar/dusch, minibar, behagliga sängar, samt fri WiFi. TV och telefon. Som gäst på First Hotel Grand har du tillgång till Grand Bar & Lounge och restaurang Brasserie Grand. Frukost ingår i rumspriset.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 801 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 17 m²
Rummen utgör en bra bas för affärsresenärer som stannar en till tre nätter.
Sängar och kapacitet
En 120 x 200 cm säng.

Standard Queen, från 886 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Dessa rum är det idealiska valet för den moderna resenären som stannar en till två nätter.
Sängar och kapacitet
En 150 x 200 cm säng.

Standard Twin, från 912 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Rummen är idealiska för affärsresenärer som vill ha extra utrymme eller par på miniweekend.
Sängar och kapacitet
Två separata 90 x 200 cm sängar.

Standard Dubbel, från 960 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Idealiskt val om du stannar i Odense för en miniweekend eller är här i affärer och ska stanna mer än två nätter. Barn upp till 12 år bor gratis när de sover i samma säng som föräldrarna. För extrasäng tillkommer en extra kostnad per natt, extrasängar måste alltid bokas i förväg.
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm dubbelsäng.

Superior Dubbel, från 1 108 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 35 m²
Njut en hotellvistelse i ett av våra stilfulla Superior-rum med trägolv, exklusiva tapeter och eleganta tyger. Rummen inbjuder till avkoppling i den komfortabla och trevliga atmosfären. I priset ingår ett utval av förfriskningar så som vatten på flaska, sodavatten, öl, kaffe och liknande. Varorna som erbjuds kan variera och fylls på dagligen. Barn upp till 12 år bor gratis när de sover i samma säng som föräldrarna. För extrasäng tillkommer en extra avgift per natt. Extrasängar ska alltid förbokas. Tillägget är DKK 200 per extra säng och natt.
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm dubbelsäng.

Executive Dubbel, från 1 301 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 39 m²
Gillar du stora och smakfullt designade rum när du reser så är våra Executive Dubbelrum ett utmärkt val för dig. Rummen erbjuder en kombination av bekvämlighet och stil, och om du reser med barn så är rummet idealiskt. I priset ingår ett utval av förfriskningar så som vatten på flaska, sodavatten, öl, kaffe och liknande. Varorna som erbjuds kan variera och fylls på dagligen. Barn upp till 12 år bor gratis när de sover i samma säng som föräldrarna. För extrasäng tillkommer en extra avgift per natt. Extrasängar ska alltid förbokas. Tillägget är DKK 200 per extra säng och natt.
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm dubbelsäng.

First SmartBed Dubbel, från 1 081 DKK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har en king-size säng (180 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar. I priset ingår ett utval av förfriskningar så som vatten på flaska, sodavatten, öl, kaffe och liknande. Varorna som erbjuds kan variera och fylls på dagligen.
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm bred SmartBed.

Juniorsvit, från 1 781 DKK

Rummet passar för:
Juniorsviten är perfekt för den moderna resentusiasten. Njut av ett rymligt rum med moderna bekvämligheter. För affärsresenärer har juniorsviten gott om utrymme för att förbereda sig för en viktig mötesdag. Från din privata balkong njuter du av den vackra utsikten och den livliga atmosfären i Odense. Juniorsviten är smakfullt inredd med ekgolv, exklusiva tapeter och eleganta textilier. Vila i en Jensen-säng av hög kvalitet, underhåll dig i loungen eller arbeta vid det stora skrivbordet. Rummet har en minibar, gratis kaffe och te. I det rymliga badrummet finns dusch och badkar tillsammans med mjuka och lyxiga badrockar. I priset ingår ett utval av förfriskningar så som vatten på flaska, sodavatten, öl, kaffe och liknande. Varorna som erbjuds kan variera och fylls på dagligen. Barn upp till 12 år bor gratis när de sover i samma säng som föräldrarna.För extrasäng tillkommer en extra avgift per natt. Extrasängar ska alltid förbokas. Tillägget är DKK 200 per extra säng och natt.
Book
RumRumBadrumRum