Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Nyrenoverade rum centralt i Fredrikshamn

Hotel Frederikshavn – First Partner har 55 nyrenoverade och trevliga rum. Alla rummen har bekväma sängar, badrum med dusch, skrivbord och kabel-TV. Alla våra rum är rökfria.

Val av rum och prisexempel

Dubbelrum Mini

Rummet passar för:
Om du reser på en budget har vi rummen för dig. Våra små dubbelrum har badrum, TV och 140 cm säng. Rummen har egen toalett och dusch. Perfekt för resenären som är intresserad av att spara pengar, men som samtidigt vill njuta av komforten på ett hotell.
Book
Litet dubbelrum. Bild.Litet dubbelrum. Bild.Badrum. Bild.

Budget

Rummet passar för:
Storlek: 13 m²
Våra budgetrum passar resenärer som är intresserade av att kanske spara lite pengar, men samtidigt också gärna få njuta av den komfort som hotellet erbjuder. Vi har både enkel-, dubbel- och minidubbelrum (140 cm säng). Om du har planer på att övernatta här i mer än sju nätter ber vi dig kontakta oss för ett bra erbjudande på just budgetrummen. Skicka ett meddelande till oss för mer information om detta.
Book
Dubbelrum Budget. Bild.

Standard Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Våra standard enkelrum är till för den gäst som vill ha ett klassiskt hotellrum med dusch, säng och frukost, samtidigt som man kan använda hotellets gemensamma utrymmen. Våra stora och ljusa standard enkelrum är alla trevligt inredda med arbetsplats, sittgrupp och TV.
Book
Enkelrum Standard. Bild.

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Våra standardrum är till för gäster som vill ha ett klassiskt hotellrum med dusch, säng och frukost, samtidigt som man kan använda hotellets gemensamma utrymmen. Våra stora och ljusa standard dubbelrum är alla trevligt inredda med arbetsplats, sittgrupp och TV.
Book
Dubbelrum Standard. Bild.Dubbelrum Standard. Bild.

Superior

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra Superior-rum är rymliga och ljusa rum som alla har dubbelsäng, badrum med dusch, konst inspirerad av den maritima miljön i Frederikshavn, TV, kaffe/te-servis, sittgrupp med soffa och en bra arbetsplats. Rummet är perfekt för två vuxna som vill ha lite extra plats, eller som har upp till tre barn med sig.
Book
Superiorrum. Bild.Badrum. Bild.Superiorrum. Bild.

Familje

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra familjerum har en dubbelsäng som kan separeras till två individuella sängar, samt en arbetsplats med skrivbord, bra belysning och kaffe/te. Rummet är perfekt för två vuxna och upp till tre barn. Vissa familjerum har våningssäng i ett rum intill som åtskiljs av en dörr vilket ger extra avskildhet för både vuxna och barn (eller en grupp).
Book
Familjerum. Bild.Familjerum. Bild.

Penthouse Med Havsutsikt

Rummet passar för:
Storlek: 127 m²
Modern lägenhet på 127 m² som innehåller ett stort kök/allrum, vinterträdgård, badrum med badkar och fyra sovrum. I köket finns en stor amerikansk kyl med frys, diskmaskin, brödrost, elspis, mikrovågsugn och kaffebryggare. Det finns strykbräda, strykjärn, dammsugare, barnstol, tvättmaskin och torktumlare. Från lägenheten finns utgång till en egen mysig altan. Lägenheten passar den stora familjen eller grupper som reser tillsammans, den är trevlig och ljus med havsglimt.
Sängar och kapacitet
1 rum med dubbelsäng – 2 x 90 cm-sängar som kan flyttas isär.
2 rum med 3/4 bäddar (140 cm).
1 rum med en 120 cm bred säng.
Lägenheten hyrs ut för minimum tre nätter.
Book
Sovrum. Bild.Kök Penthouse. Bild.Sovrum. Bild.