Hoppa till huvudinnehållet

Kysthotellet i Grenå blir nytt partnerhotell i First Hotels-kedjan!

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Kysthotellet i Grenå blir nytt partnerhotell i First Hotels-kedjan!

Kysthotellet i Grenå i Djursland, Danmark är nytt partnerhotell i First Hotels-kedjan.

Hotellet har 160 rum och fina konferensfaciliteter som kan husera allt från mindre möten till stora konferenser, events och sällskapsarrangement. I hotellrestaurangen serveras hemlagad mat med fokus på lokala och ekologiska råvaror. Hotellet erbjuder också gym och gratis parkering.

Kysthotellet – First Partner Collection ligger naturskönt till vid Grenå strand med utsikt över Kattegatt, och passar bra för både fritids- och affärsresenärer. Det tar bara 20 minuter att komma till Grenå från Aarhus flygplats. Det innebär att man exempelvis kan ta ett flyg från Köpenhamns flygplats Kastrup halv åtta om morgonen, och vara klar för möte på Kystvejens Konferenscenter kl. 9:00.

Hotellet är en bra utgångspunkt för utflykter och aktiviteter som att vandra eller cykla längs kusten, vattensport, golf eller besöka närliggande attraktioner och sevärdheter som Djurs Sommerland, Randers Regnskog, Tivoli Friheten eller Den skandinaviska djurparken.

Vi är stolta av att önska Kysthotellet välkommen som nytt partnerhotell. Med detta får vi ytterligare en ny destination och ökar vår täckningsgrad ännu mer i Danmark, säger Thomas Gillespie, administrerande direktör för First Hotels International.

First Hotels har nu 20 hotell i Danmark. Detta efter etableringen i Köpenhamn och partnerskapet med Q Apartments som resulterat i att kedjan erbjuder 380 lägenheter i den danska huvudstaden. First Hotels har också 5 hotell i Norge samt 31 hotell i Sverige.

Fakta om First Hotels
First Hotels är ett nordiskt hotellföretag med hotell och lägenheter i Sverige, Norge och Danmark. Portföljen består av unika och lokala hotell och lägenheter som erbjuder personliga och minnesvärda hotellvistelser. Vår mission är att erbjuda våra hotell och samarbetspartners goda teknologiska lösningar som gör att hotellägaren kan fokusera på gästupplevelser, samtidigt som vi kostnadseffektivt hanterar marknadsföring, distribution och försäljning. Reato Group AB (publ) är ett bolag listad på Nasdaq First North i Sverige (Kortnamn: REATO) som tillhandahåller franchiserättigheter och marknadsföringstjänster till hotell anslutna till ’First Hotels’ kedjan.

För mer information om First Hotels besök vår hemsida, www.firsthotels.se.

För mer information om Kysthotellet – First Partner Collection besök hotellets hemsida.

Kontaktinformation:
First Hotels International, Thomas Gillespie, VD.
E-post: thomas.gillespie@firsthotels.com

Ladda ner bild av Thomas Gillespie.
Ladda ner högupplösta bilder av Kysthotellet – First Partner Collection.