Hoppa till huvudinnehållet

First Hotels utökar i Danmark med ett nytt partnerhotell i Hirtshals!

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

First Hotels utökar i Danmark

Montra Skaga Hotel i Hirtshals i Nordjylland blir från och med den 25 april ett nytt partnerhotell i First Hotels-kedjan. Hotellet ligger centralt i Hirtshals, precis intill färjeterminalen där färjorna går till både Norge, Färöarna och Island.

Hotellet har 108 rum, erbjuder både kurser/konferenser och tar emot semester- och fritidsgäster. I hotellets restaurang serveras hemlagad mat med fokus på säsongens råvaror och färsk fisk. Hotellet har också en uppvärmd inomhuspool och erbjuder gratis parkering.

Det nya partnerhotellet blir First Hotels första hotell i Hirtshals och det sjätte i Danmark hittills. Kedjan har också 28 hotell i Sverige och 4 hotell i Norge.

 -Vi ser fram emot partnersamarbetet med First Hotels och att bli en del av en större familj, säger Sarah Routledge, hotellchef på Montra Skaga Hotel.

Montra Skaga Hotel First Partner Collection är tillgängligt för bokning via First Hotels webbplats redan idag.

 -Vi är mycket glada över partnerskapet med Montra Skaga Hotel och att kunna erbjuda våra gäster en ny destination och nytt hotell i Danmark. Med det sagt har vi fortfarande stora ambitioner om ytterligare tillväxt i Danmark, så Montra Skaga Hotel blir definitivt inte vårt sista nya hotell i Danmark, säger Thomas P. Gillespie, VD på First Hotels International.

Kontaktinformation
First Hotels International, Thomas P. Gillespie, VD. Telefon: + 47 940 90 061, E-post: thomas@firsthotels.com 

Fakta om First Hotels
First Hotels är ett nordiskt hotellföretag med 38 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Portföljen består av unika och lokala hotell som erbjuder personliga och minnesvärda hotellvistelser. Vår mission är att erbjuda våra hotell goda teknologiska lösningar som gör att hotellägaren kan fokusera på gästupplevelser, samtidigt som vi kostnadseffektivt hanterar marknadsföring, distribution och försäljning. First Hotels ägs av det börsnoterade ”hospitality” företaget Reato Group AB (Publ) som är listat på NASDAQ First North i Stockholm.

För mer information om First Hotels besök vår hemsida

Fakta om Montra Skaga Hotel - First Partner Collection
Montra Skaga Hotel - First Partner Collection är centralt beläget vid färjeterminalen i Hirtshals i Nordjylland. Hotellet erbjuder 108 ljusa och inbjudande rum, moderna konferensfaciliteter och en härlig uppvärmd inomhuspool. På hotellets restaurang serveras läcker hemlagad mat med fokus på säsongens råvaror, inklusive färsk fisk som är en specialitet i fiskestaden Hirtshals.

Hotellet ligger precis vid färjeterminalen och är perfekt för dig som behöver en mellanlandning och en paus, oavsett om du är på väg norrut till Norge, Färöarna eller Island, eller om du är på väg söderut.

Läs mer om hotellet på hotellets hemsida.