Hoppa till huvudinnehållet

Villkor First Business Deal

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Villkor First Business Deal

1. Bakgrund

Business Deal är ett företagsavtal hos First Hotels om erbjuder över 30 hotell i Norge, Sverige och Danmark. Kunder som har Business Deal är ett företag, förening eller organisation, som har behov för hotellövernattningar.

2. Priser

Avtalet omfattar Kundens anställda och gäster, som bokar Business Deal-priser via firsthotels.se.

Avtalspriserna gäller endast individuella reser, inte för grupper. Bokningar över 10 personer räknas som gruppbokning, där andra priser gäller. För gruppbokningar kontaktas respektive hotell direkt.

Avtalspriset är rabatterat på ordinarie gällande Flex-pris vid bokningstidspunken.

3. Reservation

Bokning och avbokning av hotellrum kan endast göras via First Hotels hemsida firsthotels.se

4. Bokning och betalingsvillkor

Samtliga regler gällande bokning, avbeställning, ankomst, avresa och betalning framgår via firsthotels.se

5. Villkor

Kundens First Business Deal-kod skall inte missbrukas. Varje hotell kan kräva att gästen uppvisar dokumentation som verifierar gästens tillhörighet till Kunden och gästens rätt att använda avtalade priser.

Som First Business Deal kund, vill vi använda dina personuppgifter, bokningshistorik och kampanjrespons för att skräddarsy erbjudanden och information till dig. Du kan när som helst välja att inte motta detta längre genom att avsäga dig våra nyhetsbrev.

6. Avtalets varaktighet

Avtalet löper från och med det signeras och villkoren är godkända digitalt, fram till att det sägs upp. Avtalet kan när som helst sägas upp av bägge parter. Eventuell uppsägning av avtalet måste ske skriftligt.

7. Force Majeure

Oförutsedda händelser (Force Majeure) utom First Hotels eller hotellens kontroll (strejk, lockout, brand, saknade leveranser etc.) ger båda parter rätt till att häva avtalet utan ersättningsplikt.