Hoppa till huvudinnehållet

Medlemskap

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

1. Medlemskap i First Member // Avtal och kommunikation

Här kan du läsa villkoren för medlemskap i First Hotels lojalitetsprogram First Member.

1.1 Medlemskap i First Member beviljas endast för personer över 18 år. Företag och andra juridiska personer kan inte bli medlemmar i First Member. Medlemskapet är personligt.

1.2 Det kostar inget att bli medlem i First Member, men kvalificerade inköp krävs för att kunna tjäna in FirstCoins. Undantaget är välkomstbonusen på 50 FirstCoins.

1.3 När medlemskapet upprättas kommer all information om medlemskapet att sändas till angiven e-postadress. Fysiska medlemskort utfärdas inte.

1.4 Angiven e-postadress används som First Member-ID och utgör medlemmens användarnamn.

1.5 Vid missbruk av medlemskapet, brott mot medlemsvillkoren, irriterande beteende på våra hotell, kriminella handlingar och liknande, förbehåller First Hotels sig rätten att säga upp medlemskapet och radera intjänade poäng.

1.6 Som medlem kan du när som helst själv välja att avsluta ditt medlemskap. Uppsägningen ska göras skriftligt till firstmember@firsthotels.se. Se vår sekretesspolicy för mer information om vår hantering och radering av personuppgifter.

1.7 Medlemmen är skyldig att hålla sig uppdaterad om First Member-programmets villkor.

AVTAL OCH KOMMUNIKATION

1.8 Vid tecknande av medlemskap i First Member samtycker medlem till att ta emot information och erbjudanden från First Hotels om företagets och deltagande partners produkter. Medlem måste ge samtycke till e-post, telefon, sms och andra digitala kanaler för att kunna gå med i programmet, samtycket kan därefter när som helst ändras.

First Hotels skickar information, nyheter och segmenterade erbjudanden baserat på personuppgifter, bokningshistorik och reklamrespons via e-post, sms och annan digital marknadsföring. Därmed kan medlemskapet ge en bättre upplevelse till den som givit samtycke.

Medlemmens samtycke är frivilligt och hela eller delar av samtycket kan när som helst ändras. Samtycken administreras genom att logga in på sin medlemskonto ("Ändra min profil").

1.9 De personuppgifter som registreras behandlas och lagras endast i syfte att ge information om och hantera medlemskapet samt att samordna erbjudanden och aktiviteter. Om medlemmen vill få poäng från en av våra partners (se avsnitt 1.11) kommer personuppgifter och boendehistorik att överföras till dessa.

1.10 Medlemskapet i First Member kan inte användas i kombination med andra lojalitetsprogram, utöver våra nuvarande partners, SJ Prio och SAS EuroBonus, där du kan välja att tjäna poäng på din vistelse antingen på SJ Prio eller SAS EuroBonus – utöver att tjäna in FirstCoins. Det går inte att tjäna poäng på alla tre korten samtidigt.

1.11 Det är endast möjligt att tjäna in SAS EuroBonus eller SJ Prio Points på First Hotels om man är registrerad som First Member.