Hoppa till huvudinnehållet

Upplev Norge i höst

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Upplev Norge i höst

Här hittar du våra bästa resetips för vad du kan göra i Norge i höst, oavsett om du reser med din familj, med barn, med dina föräldrar, din flickvän, ensam eller med din hund.

Medlemmar i vårt lojalitetsprogram First Member får minst 11 % rabatt på hotellvistelser, oavsett säsong. För att få rabatten måste du logga in på "Min sida".

Upplev Norges vackra huvudstad Oslo

Besök Oslo i höst. Promenera på gatorna under gyllene höstlöv, upplev folklivet, shoppa eller stanna till vid ett av stadens många museer och restauranger.

Besök det nya Nationalmuseet på Aker Brygge, eller Munchmuseet som ligger bredvid det vackra Deichman biblioteket, Operan och Barcode-byggnaderna i statsdelen Bjørvika.

I Ekebergparken och Vigelandsparken kommer skulpturerna verkligen till sin rätt mot gyllene höstlöv och Botaniska trädgården som är vackrast på hösten.

Ta Frognerseter linjen upp till Holmenkollen och blicka ut över staden och Oslofjorden. Unna dig en varm chockad på Frognerseteren café.

Promenera längs Oslos nya hamnpromenad där du ser stadens spännande nya stadsdelar och landmärken på ena sidan och Oslofjorden i vackert höstljus på andra sidan. En klar höstdag längs Akerselva är också en stor upplevelse att ta med sig in i vintermånaderna.

Efter en händelserik dag på språng är det dags att unna dig en rejäl måltid på en av stadens många och kända restauranger.

Bo centralt på First Hotel Millennium som ligger en kort promenad från Karl Johans gate.

Aktiv höstsemester i Lillehammer

I Lillehammer är allt klart för aktiva och fartfyllda semestrar. Här hittar du sport, spänning, familjekul, avkoppling och kultur i vacker miljö.

Staden är en perfekt utgångspunkt oavsett om du vill vandra i bergen, fiska, paddla kajak eller uppleva bergen från hästryggen. Om du föredrar snabbare aktiviteter rekommenderar vi Hafjell Bikepark, klätterpark eller forsränning i Sjoa.

Lillehammer erbjuder också ett antal attraktioner för barn i alla åldrar. Hunderfossen Familiepark, Lilleputthammer, Jorekstad Fritidsbad, Lekeland och Barnas Gård för att nämna några. Annars rekommenderar vi Maihaugen, Norges största friluftsmuseum där du kan se hur människor levde förr i tiden. Ett annat tips är Lillehammer Art Museums utställning «Anna Ancher - Skagens inre och yttre rymd».

När du är klar med dagens aktiviteter rekommenderar vi en promenad på den charmiga gågatan i Lillehammer med historiska byggnader, mysiga butiker och restauranger. Annars kan du bara koppla av på hotellet framför en öppen spis och njuta av en varm kopp choklad.

Bo centralt på vårt hotel First Hotel Lillehammer, som ligger mitt i centrum.