Hoppa till huvudinnehållet

Startsidan

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

First Hotels erbjuder unika hotell i Sverige, Norge, Danmark, Island och Spanien. Du får garanterat bäst pris på våra hemsidor.

 • konferensrum Bergasalen

  First Hotel BillingehusSkövde

  First Hotel Billingehus i Skövde är vackert beläget på toppen av Billingen, med vidunderlig panoramautsikt över staden. Skövde, som ligger vid foten av Billingen, bär på över 600 års historia och är en rik kulturskatt. Hotellet erbjuder tillsammans med de magnifika omgivningarna ett brett utbud när det gäller aktiviteter och konferensmöjligheter. Vårt utomhusbad, 12-håls golfbana och konferenskapacitet på totalt 2200 personer gör det möjligt att arrangera många olika typer av möten och events här, samtidigt som hotellet är ett perfekt semestermål för familjer.
  Boka rum från 727 SEK per person
 • fasad mot vattnet

  First Hotel CarlshamnKarlshamn

  First Hotel Carlshamn ligger centralt vid gästhamnen i Karlshamn. Med sina 99 bekväma rum, flera med utsikt över vattnet, och konferenslokaler för upp till 100 personer är hotellet perfekt för konferenser, möten, events, aktiva långhelger och avslappnande dagar oavsett årstid. Parkering finns på hotellet och är gratis i mån av plats. Gör dig redo för en aktiv dag med vår läckra frukostbuffé och ha hotellet som naturlig utgångspunkt för att utforska saker att göra i Karlshamn med omnejd. Nära hotellet ligger skärgården, lummiga skogar och inte minst själva citykärnan. Passa på att ta ett dopp, spela golf, shoppa loss eller gå tur i skogen. Testa laxfisket i Mörrums Kronolaxfiske eller stilla nyfikenheten på Kreativum Science Center.
  Boka rum från 800 SEK per person
 • First Hotel HortenHorten

  First Hotel Horten är ett modernt och trevligt hotell som ligger 2 km söder om Horten centrum. Vi har 77 stora och stilrena rum, och frukost ingår i priset. Hotellet ligger i idylliska omgivningar med Borre Golfbana ett stenkast bort – perfekt för dig som vill slå ett par golfbollar, eller njuta en promenad eller joggingtur i den vackra naturen. Passa även på att uppleva den fina stranden, Rørestrand, eller besök vikingagravarna på världskända Borrehögarna. Hotellet ligger vägg-i-vägg med träningscentret Sporty 24 och Vestfold Bowling, så det finns många möjligheter att aktivera dig när du bor hos oss.
  Boka rum från 660 NOK per person

Nyheter First Hotels

tradeDoubler