Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Rum 1

Lägg till rum

Boende i Umeå

Beställ övernattning på First Hotel Dragonen i Umeå och välj mellan 70 bekväma rum. På First Hotel Dragonen i centrum kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i centrala Umeå ska bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna kvalitetssängar från Höie och erbjuder fri WiFi. Som gäst på First Hotel Dragonen har du tillgång till bar och restaurang. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Moderate Dubbel utan fönster, från 995 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15-18 m²
Våra Moderate Dubbelrum utan fönster från 2017 är ljusa och modernt inredda med skrivbord, skrivbordsstol, 49” LED smart-tv samt har ljuddämpande heltäckningsmatta. Rummen är utrustade med en dubbelsäng eller 2 separata 90 cm breda sängar från Hilding Anders och de rymliga badrummen med kakel och klinkers är utrustade med dusch, golvvärme, hårfön samt sminkspegel.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng eller två separata 90 cm breda sängar från Hilding Anders

Moderate Familj utan fönster, från 795 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra Moderate Familjerum utan fönster från 2017 är ljusa och modernt inredda med skrivbord, skrivbordsstol, 49” LED smart-tv och kylskåp samt har ljuddämpande heltäckningsmatta. Rummen är utrustade med två separata 90 cm breda sängar från Hilding Anders och våningssäng med bäddmått 90 x 200 cm från Sävar snickeri. De rymliga badrummen med kakel och klinkers är utrustade med dusch, golvvärme, hårfön samt sminkspegel.
Sängar och kapacitet
Två separata 90 cm breda sängar från Hilding Anders och en 90 x 200 cm våningssäng från Sävar snickeri

Standard Enkel, från 820 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 10 m²
Rummen renoverades 2014 och är modernt inredda med parkettgolv. Här finns skrivbord, en 32" LED TV och hårfön. Badrummen är kaklade, fräscha och utrustade med dusch.
Sängar och kapacitet
105 cm breda enkelsängar.
Moderate Enkelrum

Standard Twin, från 920 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra Standardrum kan användas som både dubbel- och twinrum. Rummen är modernt inredda med parkettgolv och utrustade med skrivbord, fåtölj, en 40" LED TV och hårfön. De kaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar som kan dras isär.
Standard dubbelrum

Superior Dubbel, från 1 020 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Rummen renoverades 2014 och är modernt inredda med parkettgolv och utrustade med skrivbord, fåtölj, en 40" LED TV och hårfön. För din komfort finns här också vattenkokare för te och kaffe, och strykbräda. De kaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch.
Sängar och kapacitet
180 cm bred dubbelsäng.
 Superior Dubbelrum

Deluxe Familjerum, från 1 650 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 28 m²
Vårt Deluxerum är 28 m² stort och renoverades 2014. Rummet har en separat sittgrupp med soffbord där du kan ha mindre möten eller njuta av din frukost. Soffan går att bädda ut med bäddmåtten 140 x 200 cm. Rummet har en 50” LED-TV med Smart-TV, vattenkokare för kaffe/the, strykbräda samt hårfön. Skönhetsartiklar ingår och badrummet är utrustat med badkar.
Sängar och kapacitet
180 cm bred Höie Kontinental dubbelsäng.
Deluxe Familjerum

Familjesvit, från 1 320 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 38 m²
I våra sviter finns en 40" LED-TV med Smart-TV samt ingång till ett rymligt badrum med badkar och skönhetsartiklar. I vardagsrummet finns ytterligare en 40" LED-TV med Smart-TV samt skrivbord och en soffa med soffbord. Soffan går att bädda ut med bäddmåtten 140 x 200 cm. Rummet är utrustat med hårfön, vattenkokare för kaffe/the, ett litet kylskåp, mikrovågsugn och strykbräda. I hallen finns gott om plats för bagage samt ingång till en separat toalett.
Sängar och kapacitet
180 cm bred Höie Kontinental dubbelsäng.
Familjesvit

First SmartBed, från 1 020 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed Room får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
Två separata sängar (2x90 cm) eller en king-size säng (180 cm).
tradeDoubler