Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Boende i Umeå

Boka övernattning på First Hotel Dragonen i Umeå centrum och välj mellan 83 bekväma och moderna rum. Vi erbjuder flera olika rumstyper, så som enkelrum, dubbelrum, familjerum med 4 ordinarie bäddar (varav 2 i uppfällbar våningssäng) samt sviter. Våra rum i kategorin ”moderate” bjuder på extra bra mörkläggning och tyst sovkomfort då de inte har fönster.

De flesta av våra rum är helrenoverade 2014 och övriga rum är nyproducerade 2017. Vår personal finns tillgänglig dygnet runt för er service och säkerhet. Alla rum är rökfria, har sköna kvalitetssängar och erbjuder fri WiFi. Som gäst på First Hotel Dragonen har du tillgång till bar och restaurang och frukostbuffé ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Moderate Dubbel utan fönster, från 595 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15-18 m²
Våra Moderate Dubbelrum utan fönster från 2017 är ljusa och modernt inredda med skrivbord, skrivbordsstol, 49” LED smart-tv samt har ljuddämpande heltäckningsmatta. Rummen är utrustade med en dubbelsäng 160 cm eller 2 separata 90 cm breda sängar från Hilding Anders och de rymliga badrummen med kakel och klinkers är utrustade med dusch, golvvärme, hårfön samt sminkspegel.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng 160 cm eller två separata 90 cm breda sängar från Hilding Anders
moderate dubbelrum

Moderate Familj utan fönster, från 795 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra Moderate Familjerum utan fönster från 2017 är ljusa och modernt inredda med skrivbord, skrivbordsstol, 49” LED smart-tv och kylskåp samt har ljuddämpande heltäckningsmatta. Rummen är utrustade med två separata 90 cm breda sängar från Hilding Anders och våningssäng med bäddmått 80 x 200 cm från Sävar snickeri. De rymliga badrummen med kakel och klinkers är utrustade med dusch, golvvärme, hårfön samt sminkspegel.
Sängar och kapacitet
Två separata 90 cm breda sängar från Hilding Anders och en 80 x 200 cm våningssäng från Sävar snickeri
moderate familjerum

Standard Enkel, från 720 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 10 m²
Rummen renoverades 2014 och är modernt inredda med parkettgolv. Här finns skrivbord, en 32" LED TV och hårfön. Badrummen är kaklade, fräscha och utrustade med dusch.
Sängar och kapacitet
105 cm breda enkelsängar.
Moderate Enkelrum

Standard Twin, från 820 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra Standardrum kan användas som både dubbel- och twinrum. Rummen är modernt inredda med parkettgolv och utrustade med skrivbord, fåtölj, en 40" LED TV och hårfön. De kaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar som kan dras isär.
Standard dubbelrum

Superior Dubbel, från 920 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Rummen renoverades 2014 och är modernt inredda med parkettgolv och utrustade med skrivbord, fåtölj, en 40" LED TV och hårfön. För din komfort finns här också vattenkokare för te och kaffe, och strykbräda. De kaklade och fräscha badrummen är utrustade med dusch.
Sängar och kapacitet
180 cm bred dubbelsäng.
 Superior Dubbelrum

Deluxe Familjerum, från 1 650 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 28 m²
Vårt Deluxerum är 28 m² stort och renoverades 2014. Rummet har en separat sittgrupp med soffbord där du kan ha mindre möten eller njuta av din frukost. Soffan går att bädda ut med bäddmåtten 140 x 200 cm. Rummet har en 50” LED-TV med Smart-TV, vattenkokare för kaffe/the, strykbräda samt hårfön. Skönhetsartiklar ingår och badrummet är utrustat med badkar.
Sängar och kapacitet
180 cm bred Höie Kontinental dubbelsäng.
Deluxe Familjerum

Familjesvit

Rummet passar för:
Storlek: 38 m²
I våra sviter finns en 40" LED-TV med Smart-TV samt ingång till ett rymligt badrum med badkar och skönhetsartiklar. I vardagsrummet finns ytterligare en 40" LED-TV med Smart-TV samt skrivbord och en soffa med soffbord. Soffan går att bädda ut med bäddmåtten 140 x 200 cm. Rummet är utrustat med hårfön, vattenkokare för kaffe/the, ett litet kylskåp, mikrovågsugn och strykbräda. I hallen finns gott om plats för bagage samt ingång till en separat toalett.
Sängar och kapacitet
180 cm bred Höie Kontinental dubbelsäng.
Familjesvit

First SmartBed, från 1 020 SEK

Rummet passar för:
Vårt lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummet passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed Room får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
Två separata sängar (2x90 cm) eller en king-size säng (180 cm).
tradeDoubler