Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Säffle

På First Hotel Royal Säffle har vi 64 rum. Alla rum har bekvämligheter såsom fritt WiFi, hårtork, garderob, skrivbord och naturligtvis Säffles goaste sängar. Vissa av våra rum har vacker utsikt mot parken och Byälven där man under sommartid kan följa slussning.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra Standard Enkelrum har en 105 cm bred säng, soffa och fåtölj som inbjuder till avkoppling. Här finns även en väl tilltagen arbetsyta för arbetsro. Badrum med dusch. Alla våra rum har tv med satellitkanaler och gratis trådlöst internet.
Sängar och kapacitet
En 105 cm bred säng

Standard Twin, från 1 287 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra Standard Twin-rum har två st 90 cm breda enkelsängar med sängbord mellan sängarna, en fåtölj och badrum med dusch. Alla våra rum har tv med satellitkanaler och gratis trådlöst internet. Möjlighet att låna hårtork, strykjärn och strykbräda finns i receptionen.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda enkelsängar med sängbord mellan sängarna.

Standard Dubbel med bäddfåtölj, från 1 220 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
I rummen finns en dubbelsäng, en bäddfåtölj, badrum med dusch och en stol. Alla våra rum har tv med satellitkanaler och gratis trådlöst internet.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda enkelsängar som står ihop och en bäddsoffa.

Standard Familj, från 1 652 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
l våra generöst tilltagna Standard Familjerum får hela familjen plats. Rummen är möblerade med två enkelsängar, en bäddsoffa, två nedfällbara väggsängar (Pullman), fåtölj, skrivbord med stol och badrum med dusch. Rummen går endast att boka för minst fyra personer.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm enkelsängar, en bäddsoffa och två nedfällbara väggsängar (Pullman).

Superior Familj, från 2 313 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 50 m²
Stora familjerum som består av två rum med dörr emellan. Båda sovrummen har två 90 cm sängar och egna badrum. I det ena sovrummet finns extra bäddfåtölj, och det andra har egen balkong. Våra Superior Familjerum passar perfekt för familjer eller sällskap på semester i Säffle.
Sängar och kapacitet
Fyra 90 cm sängar, en bäddfåtölj och balkong.

Standard Queen med bäddsoffa

Rummet passar för:
I rummen finns en 140 cm säng, en bäddsoffa, badrum med dusch och en stol. Alla våra rum har tv med satellitkanaler och gratis trådlöst internet.
Sängar och kapacitet
En 140 cm säng och en 140 cm bäddsoffa.