Hoppa till huvudinnehållet

Saker att göra

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Saker att göra

Det finns massor av kul saker att göra i Örnsköldsvik med omnejd. Här har du perfekta förutsättningar för naturaktiviteter längs Höga Kusten som exempelvis vandring, fiske, kajakpaddling och andra utomhusupplevelser.

Nedan presenterar vi några tips på aktiviteter, både utomhus och inomhus. Behöver du ännu fler tips? Prata med vår personal så hjälper vi dig.

Paradiset Bad, Spa & Wellness

Lite längre upp på samma gata som hotellet ligger Paradiset Bad, Spa & Wellness.

Ta med familjen för en heldag i äventyrsbadet, slappna med din kära på spa-avdelningen i lugn och harmonisk miljö, eller kör ett träningspass och ladda upp dig med energi både på land och under ytan.

Spela golf

Om du gillar att spela golf rekommenderar vi att du besöker antingen Veckefjärdens GC eller Örnsköldsviks Golfklubb Puttom.

Golfbanorna är 4,6 respektive 15 km från hotellet, och det enklaste sättet är att åka dit med bil. Det finns också möjligheter att spela minigolf i Örnsköldsviks centrum.

Höga Kusten

Höga Kusten

Örnsköldsvik är en del av naturreservatet och världsarvet Höga Kusten. Här har du oändliga möjligheter till fina naturupplevelser som vandring, fiske, paddling och mer.

Vi har även en info-point på hotellet där vi gärna delar tips om lokala aktiviteter och saker att uppleva för dig som är på resande fot.

Modo Hockey

Fjällräven Center / Modo Hockey

Titta på en spännande match när Modo Hockey spelar eller njut av en konsert med din favoritartist på Fjällräven Center i Örnsköldsvik.

Om du är hungrig när du är här, finns både lunch- och middagsalternativ på en av restaurangerna Victory eller Guldbaren.

Barn på skidor

Skidåkning i Örnsköldsvik

Är du klar för lite skidåkning när du besöker Örnsköldsvik?

Åsbacken är en liten men funktionell skidbacke nära stadens centrum. Om du hellre går längdskidåkning rekommenderar vi att du besöker de preparerade och upplysta elljusspåren på Skyttis.

tradeDoubler