Hoppa till huvudinnehållet

Lunchmeny Restaurang Statt

Boka boende

Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Lunchmeny Restaurang Statt

VECKA 18

Måndag
Lammstek med rostad potatis, vitlökssmör, portvinssås och Haricots verts
Hokifilé med smörstekta Haricots verts, brynt smör, citron och potatismos

Tisdag
Boeuf Bourguignon med potatismos
Sej med potatismos, sockerärtor, gräslöksås och citron

Onsdag
Wallenbergare , brynt smör, ärtor, lingon och potatispuré
Torsk med kokt potatis, brynt sojasmör, svartkål och äpple

Torsdag
Första maj - Lunchstängt

Fredag
Schnitzel med kaprissmör, rödvinssås, friterad kapris, citron och rostad potatis
Fjällröding med potatispuré, Sandefjordsås, syrligt äpple och mâchesallad

VECKANS SALLAD

Chèvresallad med quinoa, bakad gulbeta och polkabeta, valnötter, fikon och honungsvinägrett
195 kr

Hjärtligt välkommen & en smaklig måltid önskar vi dig!

Restaurang Statt
First Hotel Statt, Lasarettsgatan 2, Örnsköldsvik, 0660 – 26 55 94

Kontakta oss
Ring: +46 660 26 55 90
Mejla: ornskoldsvik@firsthotels.se

Lunchen serveras
Måndag - fredag: 11:00-13:30       

Dagens lunch
159 kr inklusive vår stora salladsbuffé, veckans soppa, hembakt bröd & kaffe från Arvid Nordquist.