Lunchmeny Restaurang Statt
VECKA 25
Måndag
Citronmarinerad rostbiff med dragonmajonnäs och rostad potatis
Kolja med strimlad spetskål, brynt smör och citron. Serveras med potatismos
Tisdag
Nattbakad fläskkarré med äppelmustsås, rostad potatis och inlagd gurka
Hokifilé med smörstekta Haricots Verts, brynt smör och citron. Serveras med potatismos
Onsdag
Wallenbergare med brynt smör, ärtor, lingon och potatispuré
Torsk med kokt potatis, brynt sojasmör, svartkål och äpple
Torsdag
Schnitzel med kaprissmör, rödvinssås, friterad kapris och citron. Serveras med rostad potatis
Varmrökt lax med krämig potatissallad, salladslök, syrad rödlök och citron
Fredag
Midsommarafton - Stängt
VECKANS SALLAD
Chèvresallad
Med chèvre, honung, quinoa, rostade päron, saltrostade valnötter och syrad rödlök
195 kr
Hjärtligt välkommen & en smaklig måltid önskar vi dig!
Restaurang Statt
First Hotel Statt, Lasarettsgatan 2, Örnsköldsvik, 0660 – 26 55 94
Kontakta oss
Ring: +46 660 26 55 90
Mejla: ornskoldsvik@firsthotels.se
Lunchen serveras
Måndag - fredag: 11:00-13:30
Dagens lunch
159 kr inklusive vår stora salladsbuffé, veckans soppa, hembakt bröd & kaffe från Arvid Nordquist.