Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Malmö

Boka boende på First Hotel Jörgen Kock i Malmö och välj mellan 105 stora och luftiga rum. Alla våra rum är 25 m² eller större. På First Hotel Jörgen Kock i Malmö centrum kan du välja mellan olika typer rum som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i Malmö ska bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna sängar och fri WiFi. Badrummen har badkar eller dusch. Som gäst på First Hotel Jörgen Kock har du tillgång till bistro med öppen spis. Parkering finns i närheten av hotellet. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Executive Dubbel, från 1 300 SEK

Rummet passar för:
I våra Executiverum finns den bästa utsikten på hotellet. Här kan du se hela vägen till Turning Torso i Västra Hamnen. I rummen finns en skön dubbelsäng, fåtöljer, skrivbord, strykjärn, stryckbräda, en Nespressomaskin och bad- och skönhetsprodukter samt mysiga badrockar och tofflor. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En skön 180 cm bred dubbelsäng.

Junior Svit, från 1 500 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 35 m²
Vår underbara Juniorsvit är uppdelad i en sällskapsdel och en sovdel. I sovrummet finns en skön dubbelsäng och en TV. I sällskapsrummet finns en härlig soffgrupp med tillgång till TV. Här kan du njuta av en Nespresso i badrock och tofflor. I rummet finns strykjärn, strykbräda, extra bad- och skönhetsprodukter samt ett badkar för maximal avkoppling. Sällskapsdelen har även ett matsalsbord med plats upp till 6 personer, där även mindre möten kan äga rum. Badrum med badkar.
Sängar och kapacitet
En 160 cm stor säng.

Standard Twin, från 800 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra stora Standard Twin-rum är inredda med 2 enkelsängar som lätt kan sättas ihop för den som önskar det. På rummet finns fåtöljer, skrivbord, garderob och TV. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm sängar.

Deluxe Dubbel, från 900 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra stora Deluxerum har en stor king-size säng, fåtöljer, skivbord och TV. Kaffe och te facilliter finns för att kunna avnjutas i morgonrock och tofflor. I rummet finns strykjärn, strykbräda samt bad-och skönhetsprodukter. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 180 cm dubbelsäng.

Superior Twin, från 925 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra rymliga Superiorrum är ljust inredda med två queen-size sängar, som passar perfekt för den som vill bre ut sig. Rummet är även inrett med fåtöljer, skrivbord, och TV. I rummet finns strykjärn, strykbräda samt bad- och skönhetsprodukter. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
2 st 120 cm sängar som står isär, men kan sättas ihop.

Economy med 3 sängar, från 1 450 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra stora rymliga rum passar perfekt till er som ska resa med familj eller vänner. Rummet är inrett med 3 enkelsängar, skrivbord, garderob och TV. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
3x 90 cm sängar.

Standard Familj med 3 sängar, från 1 696 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra stora rymliga rum passar perfekt till er som reser med familj eller vänner. Rummet är inrett med 3 enkelsängar, fåtöljer, skrivbord, garderob, TV samt stort utrymme för erat bagage. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
3x 90 cm sängar.

Standard Familj med 4 sängar, från 1 640 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 25 m²
Våra Familjerum med fyra sängar är stora till ytan och passar utmärkt till den lite större familjen eller sällskapet. Rummet är inrett med 4 enkelsängar, fåtöljer, skrivbord, garderober och TV. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm sängar, samt två extra sängar.