Hoppa till huvudinnehållet

Konferens

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boka möte och konferens i Lund

Boka nästa möte eller konferens i Lund hos oss. På hotellet hittar du tre konferens- och möteslokaler för upp till 42 deltagare.

First Hotel Planetstaden ligger strategiskt placerat i Skåne för en aktiv konferens. Med bil från Malmö tar det bara 15 minuter att nå oss, och Köpenhamn och Kastrup endast 35 minuter. Inom kort avstånd ligger även forskningsparken Ideon, ESS (European Spallation Source) och MAX IV-laboratoriet, Lunds tekniska högskola och universitetssjukhuset.

Kommer du med buss så stannar den direkt utanför hotellet, och vill du så är det promenadavstånd till Lunds centrum. Dessutom erbjuder vi fri parkering dygnet runt.

Vi ser till att du och dina kollegor får den bästa möjliga konferens- eller mötesupplevelsen med utmärkt service. Välkommen!

Skicka oss en förfrågan

 • Mötesrum 1

  20 personer

  Konferera med panoramautsikt över Lund och stora delar av Öresund. På sjunde våningen ligger vår 46 m² stora mötesrum med plats för upp till 20 personer.

  Lokalen är utrustad med den senaste tekniken, Smart-TV, professionellt ljudsystem och whiteboard. Här skapar det naturliga dagsljuset och utsikten en inspirerande atmosfär för kreativa och effektiva möten.

  Lokalen erbjuder flera flexibla lösningar för möblering, allt efter dig och dina kollegors önskemål och behov.

 • Trevligt mötesrum på Planetstaden.

  Mötesrum 2

  42 personer

  Hotellets största konferens- och mötesrum är 80 m² och har plats för 42 personer i supersköna fåtöljer med skrivskiva (biosittning).

  Lokalen är utrustad med toppmodern utrustning för bästa ljud-, ljus- och bildteknik. Här finns också en gäststyrd klimatanläggning och koldioxidstyrd ventilation för bästa möjliga inomhusklimat.

 • Trevligt mötesrum på Planetstaden.

  Mötesrum 3

  10 personer

  Mötesrum 3 är 30 m² stort och möblerat för styrelsesittning för 10 personer.

  Lokalen lämpar sig utmärkt för mer informella möten och samtal i mindre grupper.