Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Kramfors

First Hotel Kramm har 98 bekväma rum i olika storlekar som passar både affärsresenärer, familjer och par som vill utforska Höga Kusten och andra sevärdheter i Kramfors. Hotellet erbjuder helt nyrenoverade Deluxerum, rymliga familjerum med plats för fyra personer, enkelrum, dubbelrum och twinrum. Alla rum har gratis WiFi, TV, telefon, toalett och dusch/bad. På hotellet finns också rum som är anpassade för funktionshindrade och allergiker. Frukost ingår alltid i rumspriset och övernattande gäster har gratis tillgång till både bastu och gym.

Vi renoverar hotellet. Detta kan tidvis innebära störande ljud på dagtid under veckodagar. Vi gör allt för att renovationen inte ska påverka din vistelse, och tackar för din förståelse.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 808 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
17,5 - 18 m² stora rum som lämpar sig för den som vill ha en god natts sömn och plats att arbeta med gratis snabbt WiFi. I rummet finns en 90 cm bred enkelsäng.
Sängar och kapacitet
En 90 cm bred enkelsäng.
Book
Standard Enkelrum. Bild.Standard Enkelrum. Bild.Standard Enkelrum. Bild.Standard Enkelrum. Bild.Standard Enkel badrum. Bild.

Standard Dubbel, från 898 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
17,5 - 18 m² stora rum som lämpar sig för dem som vill ha en god natts sömn och plats att arbeta med gratis snabbt WiFi. I rummet finns en 160 cm bred dubbelsäng.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred dubbelsäng.
Book
Standard Dubbelrum. Bild.Standard Dubbelrum. Bild.Standard Dubbelrum. Bild.Standard Dubbelrum med utsikt. Bild.

Standard Twin, från 898 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Bra rum på 17,5 - 18 m² som passar för två personer som vill ha en god natts sömn och plats att arbeta med gratis snabbt WiFi. I rummet finns två enkelsängar som går att dra isär. Det är även möjligt att sätta in en extrasäng.
Sängar och kapacitet
Två enkelsängar som går att dra isär. Möjligthet för en extrasäng.
Book
Standard Tvåbäddsrum. Bild.Standard Tvåbäddsrum. Bild.Standard Tvåbäddsrum. Bild.Standard Twin badrum. Bild.Standard Tvåbäddsrum. Bild.

Deluxe Dubbel, från 1 040 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra helt nyrenoverade Deluxe dubbelrum är 18 m² stora och har en fräsch ny design. Rummen är inredda med parkettgolv och utrustade med fåtölj, 32” LED TV, hårfön samt en komfortabel arbetsyta. De kaklade och fräscha badrummen är har dusch. I rummen finns också en 160 cm bred dubbelsäng.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred dubbelsäng.
Book
Deluxe Dubbelrum. Bild.Deluxe Dubbelrum. Bild.deluxe dubbelrumDeluxe dubbelrum badrum. Bild.Deluxe Dubbelrum. Bild.

Familjerum, från 1 259 SEK

Rummet passar för:
Perfekt för resenärer som behöver extra gott om plats eller som reser med familjen. Vårt Familjerum har två rum – ett 8,5 m² stort sovrum med en 160 cm dubbelsäng samt ett 18,5 m² stort vardagsrum med en 140 cm bred bäddsoffa.
Sängar och kapacitet
En 160 cm dubbelsäng och en 140 cm bred bäddsoffa.
Book
Familjerum. Bild.Familjerum. Bild.Familjerum. Bild.Familjerum. Bild.Familjebadrum. Bild.

Superior Twin, från 988 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna Superior Twin rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har två separata sängar (2x90 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. Rummet har ett skrivbord, TV och WiFi.
Sängar och kapacitet
Två separata 90 cm breda sängar.
Book
Superior Twinrum. Bild.Superior Twinrum. Bild.Superior Twinrum utsikt. Bild.Superior Twinrum. Bild.Superior Twinrum. Bild.Superior Twin badrum. Bild.