Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Kramfors

På First Hotel Kramm finns 98 bekväma rum. Vi erbjuder enkel-, dubbel- och twinrum i vår standardkategori samt härliga Juniorsviter för gäster som vill njuta lite extra lyx med sitt boende i centrala Kramfors. Alla rum är utrustade med fri WiFi, TV, telefon, vattenkokare, hårtork, toalett och dusch/bad. Det finns också rum som är anpassade för funktionshindrade och allergiker. Vi erbjuder bastu och gym kostnadsfritt för hotellets gäster. Frukost ingår i rumspriset när du bor hos oss.

Vi renoverar hotellet. Detta kan tidvis innebära störande ljud på dagtid under veckodagar. Vi gör allt för att renovationen inte ska påverka din vistelse, och tackar för din förståelse.

Val av rum och prisexempel

Moderate Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 14m²
Våra 14 m² stora Moderaterum är lite mindre till storleken men har ändå allt du behöver. Ett Standardrum i mindre format helt enkelt och ett lite billigare alternativ för dig som känner att du inte behöver så mycket yta.

Standard Enkel, från 1 040 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18m²
17,5 - 18 m² stora rum som lämpar sig för den som vill ha en god natts sömn och plats att arbeta med gratis snabbt WiFi. I rummet finns en 90 cm bred enkelsäng.

Standard Dubbel, från 1 040 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18m²
17,5 - 18 m² stora rum som lämpar sig för dem som vill ha en god natts sömn och plats att arbeta med gratis snabbt WiFi. I rummet finns en 160 cm bred dubbelsäng.

Standard Twin, från 1 040 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18m²
Bra rum på 17,5 - 18 m² som passar för två personer som vill ha en god natts sömn och plats att arbeta med gratis snabbt WiFi. I rummet finns två enkelsängar som går att dra isär. Det är även möjligt att sätta in en extrasäng.

Juniorsvit, från 1 515 SEK

Rummet passar för:
Perfekt för resenärer som behöver extra gott om plats eller som reser med familjen. Sviten har två rum – ett 8,5 m² stort sovrum med en 160 cm dubbelsäng samt ett 18,5 m² stort vardagsrum med en 140 cm bred bäddsoffa.

First SmartBed Twin, från 1 135 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har två separata sängar (2x90 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.