Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Jönköping

Boka boende och hotellrum på First Hotel Jönköping. På hotellet erbjuder vi 111 rum i olika storlekar. Vi har både Sviter, Deluxe-rum, Standard-rum samt 50 Budget-rum till ett lite rimligare pris samt ett handikappanpassat rum. Många av våra rum har fantastisk utsikt över omgivningarna och Jönköping. Alla rum har fri trådlöst internet, badrum, skrivbord, garderob, sköna sängar och platt-TV. Frukost ingår i priset när du bor hos oss.

Val av rum och prisexempel

Budget Familj, från 716 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra budget familjerum ligger på våning 1 och 2. Rummen har en 140 cm säng samt 2 väggsängar, ett rum passande för hela familjen. Rummen har en trevlig arbetsplats med skrivbord, är rökfria och utrustade med dusch och fri WiFi.

Handikappanpassat Budget, från 716 SEK

Rummet passar för:
Vårt handikappanpassade Budget-rum är beläget på andra våningen. Rummen har en 180 cm säng samt en handikappanpassad toalett. Rummen har en arbetsplats med skrivbord, är rökfritt samt utrustad med dusch och fri WiFi.

Standard Enkel, från 806 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 12 m²
Rummet är anpassat till en person och har en 140 cm bred säng. Här finns även skrivbord, TV och badrum med dusch samt fri WiFi. Fin utsikt över omgivningarna.

Standard Dubbel, från 806 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 12 m²
Våra Standard Dubbelrum passar bra för två personer och har en stor 180 cm bred säng, skrivbord, TV och badrum med dusch samt fri WiFi. Rummen är belägna högt upp i tornet på våning 9 och 11 och har fin utsikt över omgivningarna.

Standard Twin, från 806 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 12 m²
Våra Standard Twinrum är belägna i tornet från våning 3 upp till våning 11 och passar för två personer. Rummen har två separata 90 cm breda sängar, skrivbord, TV och badrum med dusch samt fri WiFi. Rummen har fin utsikt över omgivningarna.