Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Jönköping

Boka boende och hotellrum på First Hotel Jönköping. På hotellet erbjuder vi 111 rum i olika storlekar. Vi har både familjerum, sviter, Standard-rum samt två handikappanpassade rum. Många av våra rum har fantastisk utsikt över omgivningarna och Jönköping. Alla rum har gratis trådlöst internet, badrum, skrivbord, sköna sängar och platt-TV. Frukost ingår i priset när du bor hos oss.

Val av rum och prisexempel

Superior Dubbel, från 1 040 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra nyrenoverade Superior Doublerum har en Queen-säng och arbetsplats med skrivbord. Våra Superior rum ligger på våning 10 och 11 och är utrustade med en kaffemaskin. I denna rumstyp kan vi ställa in en extra säng vid behov. Extra säng kan beställas direkt från hotellet och med förbehåll för tillgänglighet.
Sängar och kapacitet
Här finns en härlig 160 cm dubbelsäng.
Book
Superior Dubbelrum. Bild.Superior Dubbelrum. Bild.Superior Dubbelrum. Bild.Superior Dubbelrum. Bild.

Handikappanpassad Dubbel, från 945 SEK

Rummet passar för:
Vi har två nyrenoverade handikappanpassade rum som ligger på andra våningen. Rummen som enkelt nås med hiss har en dubbelsäng samt en handikappanpassad toalett. Rummen har också en arbetsplats med skrivbord samt dusch och fri WiFi.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng samt en handikappanpassad toalett.

Standard Dubbel, från 945 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 12 m²
Våra nyrenoverade Standard Dubbelrum passar bra för två personer. Här finns det en härlig 160 cm säng, arbetsplats, TV och badrum med dusch samt fri WiFi. Rummen är belägna högt upp i tornet på våning 3 - 11 och har fin utsikt över omgivningarna.
Sängar och kapacitet
En 160 cm säng.
Book
Standard Double rum. Bild.Standard Double rum. Bild.Standard Double rum. Bild.Badrum. Bild.Badrum. Bild.Standard Double rum. Bild.

Standard Twin, från 945 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 12 m²
Våra nyrenoverade Standard Twinrum är belägna i tornet från våning 3 upp till våning 9 och passar för två personer. Rummen har två separata 90 cm breda sängar, arbetsplats, TV och badrum med dusch samt fri WiFi. Rummen har fin utsikt över omgivningarna. I denna rumstyp kan vi ställa in en extra säng vid behov. Extra säng kan beställas direkt från hotellet och med förbehåll för tillgänglighet.
Sängar och kapacitet
Två separata 90 cm breda sängar.
Book
Standard Twin rum. Bild.Standard Twin rum. Bild.Standard Twin rum. Bild.Badrum. Bild.Badrum. Bild.

Standard Familj, från 945 SEK

Rummet passar för:
Våra nyrenoverade Standard Familjerum har plats för fyra personer och har ett ej öppningsbart fönster med vy in mot gallerian. Rummen är utrustade med en härlig 160 cm säng, en våningssäng, arbetsplats, TV och badrum med dusch samt gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
En 160 cm säng och en våningssäng för två personer.
Book
standard familjerumstandard familjerumstandard familjerumstandard familjerumBadrum First Hotel Jönköping. Foto.

Standard Familj Street View, från 993 SEK

Rummet passar för:
Våra nyrenoverade Standard Familjerum Street View har plats för fyra personer och erbjuder utsikt mot gatan och området utanför hotellet. Rummen är utrustade med en härlig 160 cm säng, en våningssäng, arbetsplats, TV och badrum med dusch samt gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
En 160 cm säng och en våningssäng för två personer.
Book
standard familjerumstandard familjerumstandard familjerumstandard familjerumbadrum standard familjerum badrum standard familjerum standard familjerum