Hoppa till huvudinnehållet

Konferens & möten

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Konferens & möten i Härnösand

Boka konferens och möten i Härnösand på First Hotel Stadt vid hamnen i centrum. Hotellet erbjuder egna moderna konferens- och möteslokaler som har all den utrustning en effektiv konferens kräver. På First Hotel Stadt har vi även olika typer av erbjudanden för hel- och halvdagskonferenser, eller konferenspaket med övernattning. Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy mötet eller konferensen hos oss på First Hotel Stadt i centrala Härnösand.

Skicka oss en förfrågan

Skicka oss en förfrågan

 • Hemsön

  130 personer

  Vårt största konferensrum Hernö1 - Hemsön rymmer upp till 130 personer i biosittning. Den går även att dela av om ni önskar att konferera i mindre grupper.

 • konferensrum

  Lungön

  28 personer

  Lungön är vår näst största konferenssal och är nyligen renoverad. Den tar upp till 28 personer i biosittning men lämpar sig bäst för grupper som vill sitta i U-bord eller styrelsesittning. Lokalen är perfekt för grupper runt 15-20 som vill ha lite extra yta för presentationer och övningar.

 • Lindström

  8 personer

  Lindström är ca 25 m² stor och är utformad för att möta den mindre gruppen. Vi rekommenderar att ni är max 8 personer. Lokalen skapar en stark känsla av gemenskap och är perfekt för er som har hyrt större konferensrum och har behov av att kunna gå undan och sitta ostört.

 • Wallmark

  8 personer

  Wallmark är ca 25 m² stor och är utformad för att möta den mindre gruppen. Vi rekommenderar att ni är max 8 personer. Lokalen skapar en stark känsla av gemenskap och är perfekt för er som har hyrt större konferensrum och har behov av att kunna gå undan och sitta ostört.

 • Ekman

  8 personer

  Ekman är ca 25 m² stora och är utformade för att möta den mindre gruppen. Vi rekommenderar att ni är max 8 personer. Lokalen skapar en stark känsla av gemenskap och är perfekt för er som har hyrt större konferensrum och har behov av att kunna gå undan och sitta ostört.

 • Franzén

  4 personer

  Vårt minsta konferensrum heter Franzén och är även det nyrenoverat. Detta rum tar upp till 4 personer i styrelsesittning och lämpar sig utmärkt för de minsta grupperna.