Hoppa till huvudinnehållet

Villor

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Premium strandvillor på norra Gotland

Det finns två villatyper att tillgå. Båda typerna är lika, men några av dem ligger med ”prime location” i första rad mot havet, medan de andra ligger bakom i rad två och tre. Strandvillorna i första raden har fantastisk utsikt mot havet, medan de andra antingen har sjöglimt eller utsikt mot den vackra naturen. Från takterrasserna har alla villorna vidunderlig panoramautsikt mot havet.

Villorna är i två våningar plus takterrass. I första våningen hittar du vardagsrum med soffa, bord och stolar. Här finns också en öppen spis och radio och TV. I köket finns matbord och stolar till åtta personer, samt en gång till en möblerad terrass i markplan - perfekt för att njuta frukosten. Köket är välutrustat med kylskåp, frys, spis, mikrovågsugn och diskmaskin.

I övervåningen finner du tre sovrum och ett badrum med toalett, handfat, dusch och tvättmaskin. Ett av sovrummen har dubbelsäng, medan de andra sovrummen har plats till två personer per rum i våningssängar.

Takterrassen är utrustad med solsängar och en loungegrupp, perfekt för att njuta sena sommarkvällar och njuta utsikten ser solen gå ner i havshorisonten.

Val av rum och prisexempel

Strandvilla

Rummet passar för:
Storlek: 100 m²
Sängar och kapacitet
Strandvillorna har tre sovrum med sängplats för upp till 10 personer.

Strandvilla med havsutsikt

Rummet passar för:
Storlek: 100 m²
Sängar och kapacitet
Strandvillorna med havsutsikt har tre sovrum med sängplats för upp till 10 personer.