Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Millennium– På Egencias lista över de 100 bästa företagshotellen

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

First Hotel Millennium– På Egencias lista över de 100 bästa företagshotellen

På Egencias årliga topp-100-lista belönas hotell som lever upp till och överträffar förväntningarna från kunder i affärsvärlden. First Hotel Millennium i hjärtat av Oslo är ett de hotellen.

Egencia, en affärsreseplattform inom Expedia Group, tillkännagav idag de 100 hotellen på sin topplista över företagshotell.

På plattformen kan affärsresenärer välja mellan hundratals hotell världen över. Med sin årliga topplista vill Egencia uppmärksamma de hotell som är beredda att anstränga sig extra för sina företagskunder, genom att erbjuda både utmärkt service och bra värde. De 100 hotellen på listan har valts ut baserat på nöjdhetspoäng, prisbild, önskvärda bekvämligheter för affärsresenärer, kundservice och övergripande gästupplevelse under 2018.

"För oss är en bra upplevelse för affärsresenärer lika viktigt som att kunna erbjuda en bra affärsreseplattform här på Egencia. Och det är anledningen till att vi varje år uppmärksammar och belönar de hotell som levererar utmärkt kundservice, mycket bra värde för pengarna och bra bekvämligheter, säger Andrew Dyer, vice ordförande för Global Supply på Egencia. "Pristagarna på årets lista uppfyller och överträffar vad som förväntas av dem när det gäller att sätta affärsresenärers behov och trivsel främst, med bekvämligheter som om gratis frukost och lojalitetspoäng".

First Hotel Millennium har 114 bekväma rum och ligger mitt i Oslo. Härifrån är det nära till alla stadens alla sevärdheter och landmärken, vilket gör det till den utgångspunkten basen för dig som är i Oslo i affärer eller på nöjesresa.

Karl Johan ligger precis runt hörnet.

Utforska den mer är 800 år gamla Akershus fästning.

Det vackra och unika operahuset hittar på bara 10 minuters promenad från hotellet.