Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Lillehammer

Boka boende på First Hotel Breiseth i Lillehammer och välj mellan 89 bekväma rum. På First Hotel Breiseth vid stationen i Lillehammer kan du välja mellan olika typer rum som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen vid stationen skall bli perfekt. Rummen har badkar eller dusch, behagliga sängar, och fri WiFi. Alla rum är rökfria. Som gäst på First Hotel Breiseth har du tillgång till träningsrum, bastu och gratis parkeringsplats. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel, från 827 NOK

Rummet passar för:
Våra enkelrum har enkelsängar, skrivbord, platt-TV och badrum med dusch. En del av rummen har heltäckningsmatta, andra har parkettgolv.
Sängar och kapacitet
En enkelsäng.

Standard Enkel med soffa, från 827 NOK

Rummet passar för:
Våra mysiga enkelrum har enkelsäng, soffa, skrivbord, telefon, platt-TV och badrum med dusch. Flera av rummen har även kaffe/te-faciliteter.
Sängar och kapacitet
En enkelsäng och en soffa.

Standard Dubbel, från 922 NOK

Rummet passar för:
Våra Standard Dubbelrum är utrustade med en dubbelsäng, skrivbord, platt-TV och badrum med dusch och/eller badkar. Flera av rummen har även kaffe/te-faciliteter.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng.

Standard Twin, från 827 NOK

Rummet passar för:
Våra Standard Twin-rum har två enkelsängar, skrivbord, platt-TV och badrum med dusch. En del av rummen har heltäckningsmatta, andra har parkettgolv.
Sängar och kapacitet
Två enkelsängar som går att dra isär.

Standard Dubbel med bäddsoffa, från 922 NOK

Rummet passar för:
Rymliga rum med en dubbelsäng och bäddsoffa som kan bäddas upp vid förfrågan. Alla rum har skrivbord, telefon, platt-TV och badrum med dusch. Flera av rummen har även kaffe/te-faciliteter. En del av rummen har heltäckningsmatta, andra har parkettgolv.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng och en bäddsoffa.

Superior Dubbel, från 1 207 NOK

Rummet passar för:
Vi har sex större Superior-rum som ligger i hotellets äldre del där “Målarna i Lillehammer” bodde i början på 1900-talet. Alla rum har badrum med badkar och dusch, dubbelsäng, espresso-maskin, kylskåp, hårtork och extra skönhetsprodukter. I rummen finns även soffa och vissa har bord och stolar som gör det möjlighet att ha möten här. Vissa rum har en liten balkong.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng och en bäddsoffa.

First SmartBed

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har två separata sängar (2x90 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda enkelsängar.
tradeDoubler