Hoppa till huvudinnehållet

Rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Bryne - bekväma hotellrum

Bryne Hotell - First Partner har 61 bekväma och trevliga hotellrum. Du kan välja mellan enkelrum, dubbelrum eller svit. Alla rum har skrivbord, platt-TV och eget badrum med dusch.

Många av rummen har fin utsikt över det gröna landskapet. 14 av rummen ligger i en yttre flygel med separat ingång från bottenvåningen.

Alla rum är rökfria.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkelrum

Rummet passar för:
Våra standard enkelrum är mysiga och funktionella. Rummen är utrustade med en bred enkelsäng, fint kaklat badrum med dusch, samt skrivbord, TV och gratis WiFi. Enkelrummen i kategorin Standard ligger i huvudbyggnaden på första eller andra våningen.
Sängar och kapacitet
Enkelsäng. 150 cm bred.
Book
Enkelrum. Bild.

Dubbelrum Standard

Rummet passar för:
Våra standard dubbelrum är mysiga och funktionella. Rummen är utrustade med en bred dubbelsäng, fint kaklat badrum med dusch, samt skrivbord, TV och gratis WiFi. Dubbelrummen i kategorin Standard ligger i huvudbyggnaden på första eller andra våningen.
Sängar och kapacitet
Dubbelsäng. 180 cm bred.
Book
Twinrum. Bild.Twinrum. Bild.

Externt Enkelrum

Rummet passar för:
Våra externa enkelrum ligger i en separat byggnad med direkt ingång från bottenvåningen och är mysiga och funktionella. Rummen är utrustade med enkelsäng, fint kaklat badrum med dusch, samt skrivbord, TV och gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
Enkelsäng. 90 eller 150 cm bred.
Book
Enkelrum. Bild.