Hoppa till huvudinnehållet

Mat & dryck

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Frukostrestaurang på hotellet

På hotellet har vi en frukostrestaurang där vi serverar en stor och varierad frukostbuffé. Hotellet har ingen lunch- eller middagsrestaurang men vi hjälper gärna till att hitta en restaurang i Helsingör till dig.

Frukost ingår

I hotellets frukostrestaurang serverar vi varje morgon en läcker frukostbuffé med allt vad hjärtat kan begära. Vi lägger stor vikt vid att ha ett varierat och stort utbud av färska råvaror i buffén.

Frukostbuffén serveras mellan 07:00 – 10:00.

Restauranger & barer i Helsingör

Önskar du att äta lunch eller middag när du bor hos oss? Eller kanske besöka en av stadens alla trevliga barer eller kaféer?

Vi har ingen middagsrestaurang på hotellet men Helsingör som är präglad av att vara en gammal hamnstad har mycket att erbjuda. Här kan du enkelt botanisera i ett rikt utbud av barer, kaféer, pizzerior och restauranger.

I staden hittar du allt du kan tänka dig i matväg, från det danska köket med smörrebröd, via det italienska, franska, spansk och asiatiska, plus många fler. Allt inom gångavstånd från hotellet. Fråga oss i receptionen så hjälper vi dig att hitta en restaurang i Helsingör som passar dina önskemål.