Hoppa till huvudinnehållet

Våra Rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Sisimiut

Hotel SØMA Sisimiut - First Partner erbjuder olika rum i olika storlekar. Här finns bland annat både dubbel- och enkelrum inom flera kategorier samt familjerum. Rummen är ljusa och bekväma och har ett eget badrum. Gratis WiFi ingår på hela hotellet.

Val av rum och prisexempel

Enkelrum Standard

Rummet passar för:
Rummen är smakfullt inredda och utrustade med eget badrum, gratis WiFi, kaffe- och tefaciliteter samt en 32-tums TV med 21 kabelkanaler.
Sängar och kapacitet
En enkelsäng.
Book
Enkel Standard Hotel Søma Sisimiut. Foto.Enkel Standard Hotel Søma Sisimiut. Foto.Enkel Standard Hotel Søma Sisimiut. Foto.

Enkelrum Standard Plus

Rummet passar för:
Enkelrum Standard Plus är de största enkelrummen på hotellet. De är smakfullt inredda med designmöbler och erbjuder ett eget badrum, gratis WiFi, kaffe- och tefaciliteter samt en 32-tums TV med 21 kabelkanaler.
Sängar och kapacitet
En enkelsäng.
Book
Enkel Standard Plus Hotel Søma Sisimiut. Foto.Enkel Standard Plus Hotel Søma Sisimiut. Foto.Fin utsikt från Single Standard Plus. Foto.

Dubbelrum

Rummet passar för:
Dubbelrummen är rymliga och bekvämt inredda med ett eget badrum och erbjuder gratis WiFi. Det finns också en 32-tums TV med 21 kanaler och kaffe- och tefaciliteter. Rummen är möblerade med en dubbelsäng.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng.
Book
Dubbelrum Hotel Søma Nuuk. Foto.Skrivbord Dubbelrum. Foto.Skrivbord Dubbelrum. Foto.Fin utsikt från dubbelrum. Foto.

Dubbelrum Standard Plus

Rummet passar för:
Dubbelrum Standard Plus är de största rummen på hotellet. De är bekvämt inredda med designmöbler, ett eget badrum och en 32-tums TV med 21 kanaler. Det finns kaffe- och tefaciliteter samt gratis WiFi. Rummen är möblerade med en dubbelsäng och har möjlighet till en extrasäng.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng.
En extrasäng.
Book
Hotellrum SOMA Sisimiut. Bild.Hotellrum SOMA Sisimiut. Bild.Hotellrum SOMA Sisimiut. Bild.Dubbel Standard Plus. Foto.Dubbel Standard Plus. Foto.Skrivbord Dubbel Standard Plus. Foto.Badrum Dubbel Standard Plus. Foto.

Familjerum

Rummet passar för:
Familjerummet erbjuder utsikt över staden och har plats för två vuxna och två barn, och har möjlighet till en extrasäng. Rummet är möblerat med en dubbelsäng, två våningssängar och gott om garderobsutrymme. Det finns ett eget badrum med golvvärme, en 32-tums TV med 21 kabelkanaler, kaffe- och tefaciliteter samt gratis WiFi.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng.
Två våningssängar.
Book
familjerum Hotel Søma Sisimiut. Foto.