Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Aalborg

Prinsen Hotel - First Partner har 36 funktionella och bekväma rum med eget badrum, kabel-TV, gratis WiFi samt te- och kaffekokare. Du kan välja mellan Ekonomi, Standard, Superior eller Familjerum. Alla våra rum är rökfria.

Val av rum och prisexempel

Ekonomi Enkel

Rummet passar för:
Våra Enkelrum i Ekonomi är små men funktionella. Rummen är utrustade med en enkelsäng, badrum med dusch, skrivbord samt kaffe- och tekokare. Ekonomi-rummen ligger på fjärde våningen. Hissen går bara till tredje våningen.
Sängar och kapacitet
Enkelsäng.
Book
Ekonomi Enkelrum Prinsen hotell. Foto.Ekonomi Enkelrum Prinsen hotell. Foto.

Ekonomi Dubbel

Rummet passar för:
Våra Dubbelrum i Ekonomi är små men funktionella. Rummen är utrustade med en dubbelsäng, badrum med dusch, skrivbord samt kaffe- och tekokare. Ekonomi-rummen ligger på fjärde våningen. Hissen går bara till tredje våningen.
Sängar och kapacitet
Dubbelsäng.
Book
Ekonomi dubbelrum Prinsen hotell. Foto.Ekonomi dubbelrum Prinsen hotell. Foto.

Standard Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 8 m²
Våra enkelrum är moderna och funktionella. Rummen är utrustade med en enkelsäng, badrum med dusch, skrivbord, garderob samt kaffe- och tekokare.
Sängar och kapacitet
Enkelsäng.
Book
Fint enkelrum på Prinsen hotell. Foto.Fint enkelrum på Prinsen hotell. Foto.Fint enkelrum på Prinsen hotell. Foto.Badrum enkelrum typ Prinsen hotell. Foto.

Litet Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 9 m²
Våra dubbelrum är moderna och funktionella. Rummen är utrustade med en 140 cm bred säng, badrum med dusch, skrivbord, garderob samt kaffe- och tekokare.
Sängar och kapacitet
140x200 cm Dubbelsäng.
Book
Litet dubbelrum med röda möbler. Foto.Litet dubbelrum med röda möbler. Foto.

Twin Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 12 m²
Våra Twindubbelrum är moderna och funktionella. Rummen är utrustade med en 160 cm bred säng, badrum med dusch, skrivbord, garderob samt kaffe- och tekokare.
Kan endast bokas via telefon eller e-post
160x200 cm Dubbelsäng.
Book
Trevligt dubbelrum med stor säng. Foto.Trevligt dubbelrum med stor säng. Foto.Trevligt dubbelrum med stor säng. Foto.Trevligt dubbelrum med stor säng. Foto.Badrum Prinsen Aalborg av First Hotels. Foto.

Superior Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 16 m²
Våra Superior-dubbelrum är moderna och funktionella. Rummen är utrustade med en 160 cm bred säng, badrum med dusch, skrivbord, garderob samt kaffe- och tekokare.
Sängar och kapacitet
160x200 cm Dubbelsäng.
Book
Superior dubbelrum med röd dekor. Foto.Superior dubbelrum med röd dekor. Foto.Badrum med strip färg gardin. Foto.Superior dubbelrum med röd dekor. Foto.Superior dubbelrum med skrivbord. Foto.

Trippel

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Våra Trippelrum för tre personer är moderna och funktionella. Rummen är utrustade med en 160 cm samt en 90 cm bred säng, badrum med dusch, skrivbord, garderob samt kaffe- och tekokare.
Sängar och kapacitet
160x200 cm Dubbelsäng.
90x200 cm Enkelsäng.
Book
Trebäddsrum med röd dekoration. Foto.Trebäddsrum med röd dekoration. Foto.Badrum med blå gardin. Foto.Trebäddsrum med röd dekoration. Foto.

Familje

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra Familjerum är moderna och funktionella. Rummen är utrustade med en 160 cm samt en 140 cm bred säng, badrum med dusch, skrivbord, garderob samt kaffe- och tekokare.
Sängar och kapacitet
160x200 cm Dubbelsäng.
140x200 cm Enkelsäng.
Book
Fint allrum med röda möbler. Foto.Fint enkelrum på Prinsen hotell. Foto.Badrum Prinsen hotell. Foto.Fint allrum med röda möbler. Foto.Familjerum med utsikt mot Prinsens hotellgata. Foto.