Hoppa till huvudinnehållet

First Hotels fortsätter att växa med fyra nya partnerhotell i portföljen!

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

First Hotels fortsätter att växa med fyra nya partnerhotell i portföljen!

Hotellkedjan First Hotels kommer att ha fyra nya partnerhotell i sin portfölj. Två av de nya partnerhotellen ligger i Sverige, i centrala Stockholm och Örebro, och två av hotellen ligger i Danmark, i Ålborg och Frederikshavn.

I Stockholm blir Queen's Hotel kedjans första partnerhotell. Hotellet är ett boutiquehotell beläget mitt på Drottninggatan med närhet till Stockholms sevärdheter. Hotellet har 62 rum i en blandning av klassisk 1800-talsarkitektur och modern design.

I Örebro, Sveriges sjätte största stad, blir City Central Hotel Örebro också kedjans första partnerhotell. Hotellet har 83 moderna rum och lägenheter, och ligger bara en kort promenad från Örebro centralstation och stadens berömda landmärke Örebro slott, samt två minuters promenad från Universitetssjukhuset.

Två nya partnerhotell i Danmark
Kompas Hotel Aalborg blir kedjans andra nya partnerhotell i Ålborg, Danmark. Hotellet ligger i centrala Ålborg, på vackra Nordjylland, och har 110 trevliga rum och konferensmöjligheter, och är ett av stadens äldsta boenden.

I Frederikshavn ansluter sig även Hotel Frederikshavn till hotellkedjan och blir partnerhotell i familjen First. Hotel Frederikshavn ligger centralt i Frederikshavn och har 55 nyrenoverade rum.

- Vi ser fram emot partnerskapet med First Hotels och att bli ett av deras partnerhotell. Med företagets nästan 30 års erfarenhet och expertis tror vi starkt på att detta kommer att bli ett fruktbart samarbete, säger Sasha Bahremandi, VD och ägare av Queen's Hotel.

- Vi är mycket glada över att välkomna de nya partnerhotellen till First-familjen och att kunna erbjuda våra gäster ännu fler destinationer. Nya partnerhotell är viktiga i vår strategi att växa, så vi arbetar kontinuerligt med att utöka vår portfölj med fler hotell i Skandinavien, och särskilt på destinationer där vi inte är representerade och önskade av våra gäster, säger Thomas Gillespie, CEO i First Hotels.

- Med våra relativt nya ägare, och som dotterbolag till Reato Group AB (publ), har vi stor tilltro till en spännande framtid för First Hotels, och söker just nu både fler hotell och fler medarbetare som kommer att vara med på resan hos oss, avslutar Gillespie.

Fakta om First Hotels
First Hotels är ett nordiskt hotellföretag med 37 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Portföljen består av unika och lokala hotell som erbjuder personliga och minnesvärda hotellvistelser. Vår mission är att erbjuda våra hotell goda teknologiska lösningar som gör att hotellägaren kan fokusera på gästupplevelser, samtidigt som vi kostnadseffektivt hanterar marknadsföring, distribution och försäljning. Reato Group AB (publ) är ett bolag listad på Nasdaq First North i Sverige (Kortnamn: REATO) som tillhandahåller franchiserättigheter och marknadsföringstjänster till hotell anslutna till ’First Hotels’ kedjan.

För mer information om First Hotels besök vår hemsida www.firsthotels.se 

Fakta om de fyra nya hotellen
Queen's Hotel – First Partner Collection

Queen's Hotel by First Hotels är ett stilrent boutiquehotell i centrala Stockholm. Hotellet, som är en blandning av klassisk 1800-talsarkitektur och modern design, har 62 rum i varierande storlekar. Alla rum har högt i tak och stora fönster som antingen vetter mot gatan eller den mysiga innergården. Hotellets centrala läge på Drottninggatan gör det till en perfekt bas för att utforska alla Stockholms sevärdheter och attraktioner.
Läs mer om Queen's Hotel – First Partner Collection

City Central Hotel Örebro – First Partner Collection
City Central Hotel Örebro ligger centralt i Örebro.  Hotellet har 83 moderna rum och lägenheter, och ligger bara en kort promenad från Örebro centralstation och stadens berömda landmärke Örebro slott, samt två minuters promenad från Universitetssjukhuset.
Läs mer om City Central Hotel Örebro – First Partner Collection

Kompas Hotel Aalborg – First Partner Collection
Kompas Hotel Aalborg ligger i centrala Ålborg på vackra Nordjylland i Danmark. Hotellet har 110 rum och konferensmöjligheter. Med sitt centrala läge är hotellet den perfekta utgångspunkten för att uppleva allt spännande som Ålborg har att erbjuda. Utzon Centre ligger 850 meter från hotellet, medan Musikks Hus och Nordkraft kulturhus ligger bara 2 minuters promenad bort. Kompas Hotel Aalborg är ett av stadens äldsta boenden.
Läs mer om Kompas Hotel Aalborg – First Partner Collection

Hotel Frederikshavn – First Partner Collection
Hotel Frederikshavn ligger centralt i Frederikshavn, bara några minuters promenad från havet och hamnen. Läsös färje- och färjeterminal för Stena Line och DFDS ligger 10 minuters promenad bort. Hotellet har 55 nyrenoverade rum. Frederikshavn erbjuder spännande upplevelser året runt och staden har ett rikt kulturliv med många museer, gallerier, kyrkor och historiska byggnader.
Läs mer om Hotel Frederikshavn – First Partner Collection

Kontaktinformation:
First Hotels, Thomas P. Gillespie, CEO.
E-post: thomas.gillespie@firsthotels.com