Hoppa till huvudinnehållet

Vad ger vi dig?

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Vad ger vi dig?

Om du väljer att bli en del av First Hotels familj får du tillgång till 2000 unika hotellkollegor i Skandinavien och Spanien. Genom våra globala partnerskap gör vi ditt hotell synligt för gäster från hela världen. Du får också tillgång till bra inköpspriser av utrustning till hotellet genom vårt avtal med inköpsorganisationen Nores.

Distributionskanaler och intäkter
Vårt distributions- och intäktsteam hjälper dig och ger support i ditt intäktsarbete. Vårt huvudsakliga fokus ligger på att skapa ökade rumsintäkter både via First Hotels egna kanaler och externa bokningskanaler.

Vi ser till att samla in priser och hjälper dig att sprida dina priser till noga utvalda marknader och partners. Vi hjälper till med att hantera projekt, utveckla och implementera tekniska lösningar, och stöder ditt hotell med utbildning och teknisk support. Allt med ett enda mål i sikte – att generera fler bokningar och öka rumspriset för ditt hotell.

Försäljning och marknadsföring
Försäljning och marknadsföring är avgörande om du vill öka hotellintäkterna. Vi arbetar hårt för att stärka vårt varumärke och öka synligheten för ditt hotell via våra många kommunikationskanaler. Vi anser att ett bra och nära samarbete är nyckeln till goda resultat. Därför får du ofta uppföljning från oss via direktkommunikation, regelbundna möten och på vår årliga konferens. Dessutom står vi naturligtvis alltid till tjänst för hjälp och råd på vägen.

Försäljning
Vår försäljningsavdelning jobbar för att skapa lönsamhet för ditt hotell genom lokala, nationella, skandinaviska och internationella logi- och konferensavtal. Vårt säljteam sitter såväl på vårt huvudkontor i Oslo som på kontoren i Stockholm och Köpenhamn, och arbetar för att göra ditt hotell tillgängligt och synligt på världskartan.

Företag/resebyråer
Vi arbetar mot företag och resebyråer, och har idag en stor kundbas med företagsavtal som skapar trafik för försäljning till ditt hotell – både när det gäller konferenser och annan övernattning.

Semester och fritid
Fritidssegmentet är också en målgrupp som vi arbetar mot för att få trafik och volym till ditt hotell i detta segment.

Säljsupport
Vi samarbetar alltid mycket nära med våra medlemshotell. Vi tror på att ett gott partnerskap är avgörande för att vi tillsammans ska kunna uppnå ökad försäljning och omsättning. Vi träffas regelbundet för möten och regionala aktiviteter och erbjuder olika former av verktyg och utbildning.

Marknadsföring
Vi arbetar kontinuerligt med att marknadsföra varumärket First Hotels och alla våra hotell. Vi jobbar för att öka medvetenheten om First Hotels eftersom starka varumärken ökar återkommande kunder samt ökad försäljning och lönsamhet. Vi arbetar med kommunikation, dialog och försäljning genom kanaler som internet, nyhetsbrev, CRM och sociala medier för att stärka kundlojalitet, recensioner och kunskap om ditt hotell. Och naturligtvis arbetar vi också med försäljningsaktiviteter, reklam, kampanjer och koncept som attraherar nya segment av kunder och gäster.

Alla våra medlemshotell får tillgång till professionella verktyg inom marknadsföring, från webbplatser, portaler där man kan skapa trycksaker, stöd till produktion av grafiskt material, till mediabanken och giveaways för att bara nämna några. Vi arbetar ihärdigt för att marknadsföra och sälja hotellen i kedjan – för att generera inkomster till ditt hotell!

Ekonomi och inköp
Vi hjälper dig också med ekonomi och inköp. Vi ser till att alla distributionskostnader, provisioner och intäkter kommer till hotellet på rätt sätt och i rätt tid. Som medlem får du också tillgång till våra förmånliga inköpsavtal, med rimliga priser på hotellprodukter. Så att du kan använda din tid så effektivt som möjligt och fokusera på den allmänna driften av hotellet.

First Member – vårt lojalitetsprogram
First Member är ett av Skandinaviens mest fördelaktiga lojalitetsprogram. I samarbete med världens största hotellallians – Global Hotel Alliance – erbjuder vi ett spännande alternativ till de vanliga lojalitetsprogrammen. First Member ger medlemmarna fördelar och bonuspoäng när de bor på First Hotels i Skandinavien.

  • Medlemskapet är gratis och medlemmarna får förmåner och poäng från första natten.
  • First Member och Discovery består av tre olika medlemsnivåer – Gold, Platinum och Black. Medlemsnivån baseras på det antal nätter som kunden bor hos oss, eller någon av de andra hotellkedjor som ingår i Global Hotel Alliance, under ett kalenderår.
  • Alla som är First Members tjänar både First Member- och SAS Eurobonus-poäng på hotellvistelsen hos oss. Dessutom kan medlemmarna använda sina Eurobonus-poäng för att ta ut gratisnätter på alla First Hotels i Skandinavien.

Via vårt lojalitetsprogram får vi både lojala kunder och skaffar nya kunder och segment till ditt hotell.

Utbildning
Vi erbjuder naturligtvis bra utbildning för dig och dina medarbetare så att ni kommer igång ordentligt, och på bästa sätt kan utnyttja alla fördelarna med att vara en del av hotellkedjan First Hotels.

Introduktionsdagar, fysiska workshops, onlinekurser och andra möten är några av våra fast punkter i utbildningen. Vi har också en omfattande verktygslåda som du kan få tillgång till och utbildning i. Dessutom förser vi dig med skräddarsydd utbildning om du så önskar.

Vårt mål är att du lär känna oss och att vi lära känna dig – så att vi tillsammans kan maximera lönsamheten för dig och ditt hotell!

tradeDoubler