Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Söderhamn

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel Statt i Söderhamn och välj mellan 75 bekväma rum. På First Hotel Statt nära shoppinggatan i centrala Söderhamn kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i Söderhamn skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar samt fri WiFi. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Moderate Enkel, från 520 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 10 m²
Våra Moderate Enkelrum är ca 10 m² och utrustade med en 90 cm enkelsäng. Rummen har vackert trägolv, skrivbord, LCD-TV, telefon och gratis WiFi. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
90 cm enkelsäng.

Standard Dubbel, från 680 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra Standard Dubbelrum är 15-20 m² och utrustade med två 90 cm sängar eller en 160 cm säng. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj, och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, telefon, hårfön och gratis WiFi. Möjlighet finns för två extrasängar eller spjälsäng. För extrasäng tillkommer 200 kr och för spjälsäng 100:- som betalas på plats på hotellet.
Sängar och kapacitet
2 x 90 cm sängar eller 1 x 160 cm säng. Möjlighet finns för två extrasängar eller spjälsäng. För extrasäng tillkommer 200 kr och för spjälsäng 100:- som betalas på plats på hotellet.

Standard Twin, från 680 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15-20 cm
Våra Standard-rum är 15-20 m² och utrustade med två 90 cm sängar eller en 160 cm säng. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj, och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, telefon, hårfön och gratis WiFi. Möjlighet finns för två extrasängar eller spjälsäng. För extrasäng tillkommer 200 kr och för spjälsäng 100:- som betalas på plats på hotellet.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm sängar

Superior Dubbel, från 840 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Ett perfekt val för dig som vill ha lite extra lyx och plats. Våra Superior Dubbelrum 30 m² stora och ligger i den äldre och vackrare delen av hotellet. Rummen har hela 4 meter i takhöjd och stora fönster med vy över Oxtorget och Oxtorgsgatan. Rummen har extra breda sängar, LCD-TV, telefon, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe och te. Varje rum har unik design. Möjlighet finns för två extrasängar. För extrasäng tillkommer 200 kr per säng.
Sängar och kapacitet
2 x 105 cm breda sängar. Möjlighet finns för två extrasängar. För extrasäng tillkommer 200 kr per säng.

Juniorsvit, från 1 000 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 35 m²
Vår Juniorsvit är 35 m² stor och ligger i den äldre och vackrare delen av hotellet. Rummet har hela 4 meter i takhöjd och stora fönster med vy över Rådhustorget. Rummet har extra breda sängar samt en mindre soffgrupp. Möjlighet finns för två extrasängar. För extrasäng tillkommer 200 kr per säng.
Sängar och kapacitet
2 x 105 cm breda sängar. Möjlighet finns för två extrasängar. För extrasäng tillkommer 200 kr per säng.

Svit, från 1 160 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 40 m²
Vår rymliga Svit är 40 m² stor och är ett hörnrum en halv trappa upp från entréplan. Rummet har ett separat sovrum med en kontinentalsäng som är 180 cm. bred. I rummet finns också en sittgrupp med bäddbar soffa.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
tradeDoubler