Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Söderhamn

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel Statt i Söderhamn och välj mellan 75 bekväma rum. På First Hotel Statt nära shoppinggatan i centrala Söderhamn kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i Söderhamn skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar samt fri WiFi. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Moderate Enkel, från 591 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 10 m²
Våra Moderate Enkelrum är ca 10 m² och utrustade med en 90 cm enkelsäng. Rummen har skrivbord, LCD-TV, telefon och gratis WiFi. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 90 cm enkelsäng.

Standard Dubbel, från 846 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra Standard Dubbelrum är 15 m² och utrustade med en 160 cm bred säng. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, telefon, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/ te. Möjlighet finns för en spjälsäng. För spjälsäng tillkommer 100 kr som betalas på plats på hotellet.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred säng.

Standard Twin, från 846 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15-20 m²
Våra Standard Twin-rum är 20 m² och utrustade med två 90 cm breda sängar. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, telefon, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/te.Möjlighet finns för en extrasäng eller spjälsäng.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar.

Superior Dubbel, från 1 016 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Våra Superior Dubbelrum är 30 m² stora och ligger i den äldre och vackrare delen av hotellet. Rummen har fyra meter i takhöjd och stora fönster med vy över Oxtorget och Oxtorgsgatan. Rummen har extra breda sängar och en mindre sittgrupp. Alla våra superiorrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, telefon, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/te. Varje rum har unik design. Möjlighet finns för en extrasäng eller spjälsäng.
Sängar och kapacitet
Två 105 cm breda sängar.

Juniorsvit, från 1 186 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 35 m²
Vår Juniorsvit är ett 35 m² stort hörnrum och ligger i den äldre och vackrare delen av hotellet. Rummet har fyra meter i takhöjd och stora fönster med vy över Rådhustorget. Rummet har extra breda sängar, en mindre soffgrupp och är utrustad med LCD-TV, telefon, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/te. Möjlighet finns för en extrasäng eller spjälsäng.
Sängar och kapacitet
Två 105 cm breda sängar.

Svit, från 1 186 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 40 m²
Vår Svit är ett 40 m² stort hörnrum en halv trappa upp från entréplan. Rummet har ett separat sovrum med en kontinentalsäng som är 180 cm bred och en sittgrupp med bäddbar soffa. Rummet är utrustad med LCD-TV, telefon, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/ te.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred kontinentalsäng. En 140 cm bred bäddbar soffa.