Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Söderhamn

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel Statt i Söderhamn och välj mellan 74 bekväma rum. På First Hotel Statt nära shoppinggatan i centrala Söderhamn kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och sviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i Söderhamn skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar samt fri WiFi. På hotellet finns även sportsbar och restaurang. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Moderate Enkel, från 618 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 10 m²
Våra moderaterum är ca 10 m² och utrustade med en 90 cm enkelsäng. Rummen har vackert trägolv, skrivbord, LCD-TV, telefon och gratis WiFi. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
90 cm enkelsäng.

Standard Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra Standard Enkel-rum är från ca 15 m² och utrustade med 90 cm sängar. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj, och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, telefon, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att laga eget kaffe & te.
Sängar och kapacitet
90 cm enkelsäng.

Standard Dubbel, från 808 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra standardrum är ca 20 m² och utrustade med två 90 cm sängar. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj, och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, telefon, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att laga eget kaffe & te.
Sängar och kapacitet
2 x 90 cm sängar. Möjlighet finns för två extrasängar.

Superior Enkel, från 1 250 SEK

Rummet passar för:

Superior Dubbel, från 998 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Ett perfekt val för dig som vill ha lite extra lyx och plats. Våra Superior Dubbelrum 30 m² stora och ligger i den äldre och vackrare delen av hotellet. Rummen har hela 4 meter i takhöjd och stora fönster med vy över Oxtorget och Oxtorgsgatan. Rummen har extra breda sängar, LCD-TV, telefon, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe och te. Varje rum har unik design.
Sängar och kapacitet
2 x 105 cm breda sängar. Möjlighet finns för två extrasängar.

Juniorsvit, från 1 188 SEK

Rummet passar för:

Svit, från 1 378 SEK

Rummet passar för:
tradeDoubler