Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Söderhamn

Beställ övernattning och boka boende på First Hotel Statt i Söderhamn och välj mellan 75 bekväma rum. På First Hotel Statt nära shoppinggatan i centrala Söderhamn kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum och juniorsviter. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i Söderhamn skall bli perfekt. Alla rum är rökfria, har behagliga sängar samt fri WiFi. Frukost ingår i priset.

Val av rum och prisexempel

Economy Enkel, från 1 135 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 10 m²
Våra Economy Enkelrum är ca 10 m² och utrustade med en 90 cm enkelsäng. Rummen har skrivbord, LCD-TV, och gratis WiFi. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 90 cm enkelsäng.

Standard Dubbel, från 1 325 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra Standard Dubbelrum är 15 m² och utrustade med en 160 cm bred säng. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/ te. Möjlighet finns för en spjälsäng. För spjälsäng tillkommer 100 kr som betalas på plats på hotellet.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred säng.

Standard Twin, från 1 325 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15-20 m²
Våra Standard Twin-rum är 20 m² och utrustade med två 90 cm breda sängar. Rummen har trägolv, skrivbord, fåtölj och soffbord. Alla våra standardrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/te.Möjlighet finns för en extrasäng eller spjälsäng.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar.

Superior Dubbel, från 1 436 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra nyrenoverade Superior Dubbelrum är 15 m² och utrustade med en 180 cm bred dubbelsäng. Rummen har trägolv, skrivbord, liten sittplats, LCD-TV och gratis WiFi. Rummen har möjlighet att koka kaffe/te och kylskåp finns. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 180 cm bred dubbelsäng.
Book
Superior Dubbelrum. Bild.Superior Dubbelrum. Bild.Superior Dubbelrum. Bild.Superior Dubbelrum. Bild.

Superior Twin, från 1 436 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Våra Superior Twinrum är 30 m² stora och ligger i den äldre och vackrare delen av hotellet. Rummen har fyra meter i takhöjd och stora fönster med vy över Rådhustorget och Oxtorgsgatan. Rummen har två 90 cm breda sängar och en mindre sittgrupp. Alla våra superiorrum har badrum med dusch och är utrustade med LCD-TV, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/te. Varje rum har unik design. Möjlighet finns för en extrasäng eller spjälsäng.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar.

Standard Familj, från 1 526 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra familjerum passar perfekt för familjer som besöker Söderhamn. Rummen är 20 m² har 2 x 160 cm breda sängar. Alla våra familjerum har badrum med dusch och är utrustade med 42” TV, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/te.
Sängar och kapacitet
Två 160 cm breda sängar.
Book
Standard Familj SöderhamnStandard Famij Söderhamn

Juniorsvit, från 1 610 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 35 m²
Vår Juniorsvit är ett 35 m² stort hörnrum och ligger i den äldre och vackrare delen av hotellet. Rummet har fyra meter i takhöjd och stora fönster med vy över Rådhustorget. Rummet har extra breda sängar, en mindre soffgrupp och är utrustad med LCD-TV, hårfön, gratis WiFi och möjlighet att koka kaffe/te. Möjlighet finns för en extrasäng eller spjälsäng.
Sängar och kapacitet
Två 105 cm breda sängar.