Hoppa till huvudinnehållet

Restaurang Reisen

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Reisen restaurang & bar i Stockholm

Restaurang Reisen på First Hotel Reisen i Gamla stan, Stockholm, erbjuder förstklassig utsikt över Stockholms ström. Restaurangen ligger ett par steg från Kungliga slottet och all historik som Gamla stan erbjuder.

På Restaurang Reisen serverar vi traditionell svensk mat från vår à la carte meny. Du kan även äta läckra smårätter i vår bar. Baren, Reisen Bar serverar cocktails, drinkar och har ett brett utbud av öl och vin.

För våra övernattande gäster ingår vår erkända kvalitetsfrukost i rumspriset. Frukosten serveras i restaurangen.

Breakfast box

Frukost ingår

Under en period kommer vi att servera frukostpaket

Vi gillar frukost! Därför ser vi till att den är rejäl, god och full av vitaminer. Allt på det dignande buffébordet är lagat i vårt kök. Många av råvarorna är ekologiska, och om möjligt fairtrade.

Frukost serveras:

  • Vardagar: 06:30-10:00
  • Helger: 07:00-11:00

Bor du inte här men vill äta?
Välkommen. Självklart kan gäster som inte övernattar på hotellet också komma och njuta vår fantastiska frukostbuffé. Ring gärna innan och anmäl ditt intresse.

restaurang

Restaurang Reisen

Ät vällagad traditionell svensk mat och njut av utsikten över vattnet mot Blasieholmen och Skeppsholmen. Observera att fram till 4 maj har vi en begränsad meny på grund av renoveringar.

Öppettider:

Måndag 11:30-23:00
Tisdag-torsdag 11:30-00:00
Fredag 11:30-01:00
Lördag 14:00-01:00
Söndag 17:00-23:00

Info, meny och boka bord:

restaurang

Reisen Bar

En av stans bästa barer! Reisen Bar har vid flera tillfällen nominerats som en av Stockholms bästa barer och hyllas av DN och Nöjesguiden. Självklart för läget och atmosfären men främst för cocktailmenyn samt det innovativa ölutbudet.

Inled kvällen med en fördrink eller kom och häng ett tag och prova våra cocktails. Självklart serveras även vin, kaffe och smårätter liksom en sängfösare.

Öppettider:
 - Måndag - torsdag: 16:00 – 24:00
 - Fredag - lördag: 16:00 – 01:00
 - Söndag: 17:00 - 23:00