Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Lindö Park

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

First Hotel Lindö Park

TripAdvisor

First Hotel Lindö Park

First Hotel Lindö Park är beläget vid Golfstar Lindö Golfklubb i Vallentuna. Här på First Hotel Lindö Park bor du granne med naturen. Alla våra rum har rymliga balkonger eller uteplatser med utsikt över våra tre golfbanor, som under vintersäsongen förvandlas till stillsamma snölandskap. Vi ligger nära både Arlanda flygplats och Stockholms stad, dit det är lätt att ta sig med bil eller taxi.

Läs full beskrivning

I juli är receptionen öppen 07:00 - 19:00. Vår relaxavdeling är tillfälligt stängd på grund av renovering.

 • 1 km till offentlig transport

Sommarerbjudande

 • Golfpaket Lindö Park

  Vi har solsting på hotellet! Mellan 17 juni - 17 augusti bor och spelar du extra förmånligt hos oss på First Hotel Lindö Park. Hotellet ligger på Nordens största golfanläggning - GolfStar Lindö, med tre 18-hålsbanor och fina övningsområden - endast 25 min från Arlanda och 3 mil norr om Stockholm.

  Boka paket Extra rabatt i sommar!

Faciliteter

 • restaurang

  Restaurang & bar

  Delikat och näringsrik mat och dryck tillagas av våra kockar and bartenders. Här får du njuta av personlig service, oavsett om du om du är på besök som golfare, konferensgäst eller helt enkelt bara vill njuta av en härlig lunch eller middag i sällskap med släkt och vänner.

 • konferens

  Konferenser & möten

  Vi kan locka med attraktiva konferenspaket och ett brett urval av både cateringalternativ och aktiviteter. Totalt har vi sex konferensrum med plats för grupper på upp till 70 gäster.

 • spa

  Spa & wellness

  Ingen hotellvistelse är väl fulländad utan ett besök till spa-området? Här kan du koppla av i bastun eller i en av våra tre badtunnor.

  Inne på området finns det också möjlighet att ta något gott att äta eller dricka.

 • golf

  Golfbanor

  På First Hotel Lindö Park bor du på Skandinaviens största golfklubb. Här finns tre 18-hålsbanor: Lindö Dal, Lindö Park och Lindö Äng, samt en 9-håls Pay & Play-bana. Detta innebär förstås en enorm variation inom golf och träning.

tradeDoubler