Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Örebro

Boka boende

Garanterat billigast . Pris från 720,0 SEK

Rum 1

Lägg till rum

First Hotel Örebro

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 720 SEK

Centralt & prisvärt hotell mitt i Örebro

First Hotel Örebro är ett centralt beläget hotell i Örebro. Hotellet ligger en kort promenad från både tågstationen och slottet. Alla våra 71 rum är unikt inredda och designade i klassisk och modern stil. Våra två sviter har privata relaxavdelningar. Besökare i Örebro kan roa sig i ett av Europas ledande äventyrsbad och stadens friluftsmuseum. Vi erbjuder även konferenspaket i samarbete med Örebros två ledande kongresscenter. First Hotel Örebro är miljöcertifierat av Svensk Miljöbas. I hotellets reception säljer vi rabatterade parkeringsbiljetter till det närliggande parkeringsgaraget. Det finns även kommunala parkeringsplatser i närheten av hotellet.

Läs full beskrivelse

Faciliteter

 • Konferensrum 1

  konferens & möten

  Hotellets tre konferens- och möteslokaler har plats för upp till 50 deltagare och alla är nybyggda och utrustade med den senaste tekniken.

  Vi har även en fantastisk och trevlig lobby för umgänge och mindre formella möten.

 • Gym & wellness

  Vi samarbetar med ett av Örebros bästa gym, Actic.

  Övernattande gäster på hotellet har möjlighet att träna utan medlemskap.

Erbjudanden

 • Lost City bad

  Badpaket Gustavsvik

  Gustavsvik Upplevelsebad i Örebro är en fantastisk upplevelse i djungelliknande miljö. Kasta dig ut i Europas längsta vildvattenfors, vandra på hängbroar, färdas på vattenpistar genom tunnlar och laguner. Se hajar och andra tropiska fiskar i akvarielagunen. Bo hos oss med hela familjen.

  Boka paket
 • First Love Örebro

  Fira kärleken på First Hotel Örebro. Fly vardagen och unna er en romantisk vistelse hos oss. Detta erbjudande innehåller övernattning, fri WiFi, sen utcheck, frukost på rummet, rosor, mousserande vin, frukt och choklad, morgonrockar och tofflor.

  Boka paket
 • Shoppingpaket

  Varför inte kombinera en shopping weekend i Örebro med en natt på centralt belägna First Hotel Örebro? I paketet ingår övernattning, frukt och choklad på rummet, shoppingkarta, hotellets härliga räksmörgås, fri WiFi på hotellet och stor frukostbuffé.

  Boka paket
 • Golfpaket Örebro City Golf

  Bo på First Hotel Örebro och spela golf på en av våra citygolfbanor. Ta med dig vänner eller kollegorna och kom till Örebro för golf, shopping och bra restauranger. Örebro City Golf består av två banor; Gustavsvik och Mosjö som bara ligger ett par kilometer från hotellet.

  Boka paket
 • Titanic The Exhibition Örebro

  Titanic the Exhibition

  Välkommen till First Hotel Örebro för att njuta av en hotellnatt inklusive frukost och biljett till den fantastiska världsutställningen om Titanic.

  Boka paket
tradeDoubler