Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel River C

Boka boende

Garanterat billigast . Pris från 871,2 SEK

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

First Hotel River C

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 871 SEK

Fantastiskt läge vid Klarälven

First Hotel River C ligger ett stenkast från centrala Karlstad. Hotellet är vackert beläget vid Klarälven och i direkt anslutning till kongress-, konferens- och kulturanläggningen Karlstad CCC. Samtliga 49 rum på First Hotel River C är läckert inredda i retrostil och erbjuder fri WiFi, TV och har vattenutsikt, antingen över Klarälven eller kanalen. Från vissa rum har man även utsikt över Karlstads gamla vackra stenbro från 1700-talets slut. Hotellets restaurang, C Restaurang & Bar serverar utsökt lunch och à la carte i gemytlig miljö. Parkering finns lättillgängligt i anslutning till hotellet.

 

 • 3,4 km till Löfbergs arena

 • 500 m till Värmlands museum

 • 20 m till Karlstad ccc

 • 1 km till tågstationen

Faciliteter

 • restaurang

  Restaurang & bar

  På First Hotel River C ligger C Restaurang & Bar.

  Här kan du beställa drinkar eller njuta av utsökt mat, hänga i baren eller slappna av i fåtöljerna med en tidning.

 • restaurang

  Konferens & möten

  På hotellet har vi inga egna konferenslokaler, men man kan mycket väl hyra hela hotellet för privata sammankomster eller med företaget.

  Dessutom ligger vi i direkt anslutning till Karlstad CCC, en av nordens största och modernaste kongress-, kultur- och konferensanläggningar.

 • Träning & wellness

  Vi erbjuder våra övernattande gäster gratis träning på Sats träningscenter i Karlstad. Vi har även gåstavar till utlån för gäster som vill uppleva de vackra omgivningarna runt hotellet och samtidigt få lite motion på köpet.

tradeDoubler