Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Carlshamn

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

First Hotel Carlshamn

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 800 SEK

Hotell som har Sviter med jacuzzi

First Hotel Carlshamn ligger vackert beläget vid gästhamnen i centrala Karlshamn. Hotellet är en mötesplats för konferens-, affärsresande och för dig som reser privat. Det är nära till shopping, sevärdheter, golfbanor, strandpromenad, skärgårdsbåtar, bad och natur. Karlshamn - Karl X Gustavs stad, den lilla staden med den djupa hamnen. Den nästan 350 år gamla trähusstaden med de vackra bakgårdarna.

First Hotel Carlshamn har 99 trivsamma hotellrum samt en konferenskapacitet för 100 personer. Många utav våra rum har utsikt mot havet och våra sviter är utrustade med bubbelbad. Framför hotellets huvudentré finns en mindre parkering där vi erbjuder kostandsfri parkering i mån av plats. Det går ej att förboka.

Vi vill önska dig hjärtligt välkomna till Karlshamn och First Hotel Carlshamn.
Vi lovar att göra vårt bästa för att din vistelse skall bli trevlig och minnesvärd.

 • 100 m till centrum

 • 1,2 km till tåg- och busstation

 • 3,4 km till Kreativum

 • 10,4 km till Karlshamns golfklubb

Erbjudanden

 • First Weekend

  Bo bekvämt på First Hotel Carlshamn i Karlshamn i två nätter. Sov gott och börja morgonen på bästa sätt med vår härliga frukostbuffé i underbar miljö. Avnjut en god två-rättersmiddag en av kvällarna. Välkommen till Karlshamn och First Hotel Carlshamn.

  Boka paket
 • Bröllopspaket Karlshamn

  Starta ert nya liv som nygifta i en av våra härliga sviter på First Hotel Carlshamn. Frukost på rummet, badrockar, frukt & vin VIP, nattsmörgåsar och sen utcheck ingår.

  Boka paket
 • Golfpaket 1 natt i Karlshamn

  Boka Golfpaket 1 natt i Karlshamn. Välkommen att spela golf i Blekinge och bo på First Hotel Carlshamn. Slå några bollar på skoj eller kör fullt race och utmana familj och vänner med härlig golf.

  Boka paket
 • Golfpaket 2 nätter i Karlshamn

  Boka Golfpaket 2 nätter i Karlshamn. Välkommen att spela golf i Blekinge och bo på First Hotel Carlshamn. Slå några bollar på skoj eller kör fullt race och utmana familj och vänner med härlig golf.

  Boka paket
 • 3 nätter - Karlshamn

  Ta en paus från alla måsten och boka in en skön helg hos oss på First Hotel Carlshamn. Ät gott, sov skönt och njut av att bara vara.

  Boka paket
 • leguan

  Familjepaket Deluxe

  First Hotel Carlshamn, Kreativum Karlshamn och Blekinge Exotiska Värld har tagit fram ett familjepaket som är perfekt för den nyfikna familjen.

  Boka paket
 • En apa sitter på en gren

  Familjepaket – Blekinges Exotiska Värld

  First Hotel Carlshamn har i samarbete med Blekinges Exotiska Värld tagit fram ett familjepaket som passar den nyfikna familjen perfekt.

  Boka paket
 • Familjepaket - Kreativum

  First Hotel Carlshamn & Kreativum Karlshamn erbjuder er en rolig upplevelse för hela familjen. Övernattning, frukost och inträde till Kreativum Karlshamn ingår för hela familjen.

  Boka paket

Faciliteter

 • konferensrum

  Konferens & möten

  När tekniken fungerar, kaffet kommer i tid, maten samkar bra och gästerna trivs, då har vi en lyckad konferens. Vi kallar det First Meeting.

  Oavsett om du planerar ett affärmöte för ett par personer, eller en större konferens har vi bekväma lokaler i attraktiv atmosfär.

  Med alla konferenslokaler strategiskt placerade får du en oslagbar konferens i historisk miljö. Dessutom ser vår konferensvärdinna till att allting fungerar helt enligt planerna.

 • restaurang

  Restaurang & bar

  På hotellet ligger restaurang Hotellbaren som drivs av en extern krögare.

First Hotel Carlshamn på Instagram

 • Trevlig helg!!Glöm inte Far på söndag 🎂
#firsthotelcarlshamn #firsthotels #hotell #karlshamn #blekinge #skärgårdsidyll #småstadsidyll #farsdag #trevlighelg - 2018-11-09 13:47:37
 • Önskar er alla en Happy Halloween!!
👻
🎃
#firsthotelcarlshamn #firsthotels #hotell #karlshamn #blekinge #småstadsidyll #skärgård #happyhalloween🎃 - 2018-10-31 10:49:12
 • Bus eller godis? Vi säger GODIS 🍭😋🍭 Halloween på onsdag kommer det finnas något godis kvar????👻
🍭
🍬
🍭
#firsthotelcarlshamn #firsthotels #hotel #karlshamn #godis #småstadsidyll #blekinge #skärgårdsidyll #halloween🎃👻 - 2018-10-25 16:57:35
 • Ingefära & citron! En shot om dagen och din förkylning får hitta någon annan att plåga!!
🍋🍋🍋
#nyttigfrukost #firsthotels #firsthotelcarlshamn #karlshamn #småstadsidyll #skärgård #hotell - 2018-10-23 04:47:07
 • Höstlov i vackra Karlshamn
På Blekinges Exotiska Värld så erbjuds ni ett äventyr från 5 olika världsdelar. Träffa apor, ormar, land sköldpaddor, surikater, väsande kackerlackor, leguaner och mycket mer.
Checka in på First Hotel Carlshamn, det centrala hotellet vid hamninloppet i centrala Karlshamn. *
#firsthotelcarlshamn
#firsthotels #hotel #karlshamn #blekingeexotiskavärld #blekinge #höstlov#gladabarn - 2018-10-16 18:41:41
 • Vi välkomnar hösten 🍂🍃 med strålande sol ☀️ njut av vackert sensommarväder och bjud med någon du tycker om till Karlshamn, boka ditt rum på 📞 0454-89 000 Välkommen!
☀️
#firsthotelcarlshamn #firsthotels #hotel #karlshamn #skärgård #småstadsidyll - 2018-10-11 04:57:19
 • Genom skärgård, småstadsidyll och lugna skogsstigar njuter vi av vårt ❤ Karlshamn! #firsthotelcarlshamn #hotell #karlshamn #småstadsidyll - 2018-09-27 19:38:44
tradeDoubler