Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Carlshamn

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

First Hotel Carlshamn

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 800 SEK

Hotell som har Sviter med jacuzzi

First Hotel Carlshamn ligger centralt i Karlshamn centrum. Hotellet, som byggdes 1987, återspeglar arkitekturen hos det magasin från tidigt 1900-tal som tidigare låg på samma plats. I en utsökt kombination av gammaldags charm och modern komfort erbjuder First Hotel Carlshamn 99 trivsamma rum och konferensmöjligheter för över 100 personer. Många av våra rum har utsikt över havet och sviterna är utrustade med jacuzzi. Vi erbjuder även bastu och ett mindre motionsrum för gäster som vill ta igen sig efter en dag med konferens eller shopping. Framför hotellets huvudentré hittar du en mindre parkering. Parkeringen är fri i mån av plats och går ej att förboka.

Läs full beskrivning
 • 100 m till centrum

Erbjudanden

 • First Weekend

  Bo bekvämt på First Hotel Carlshamn i Karlshamn i två nätter. Sov gott och börja morgonen på bästa sätt med vår härliga frukostbuffé i underbar miljö. Avnjut en god två-rättersmiddag en av kvällarna. Välkommen till Karlshamn och First Hotel Carlshamn.

  Boka paket
 • Bröllopspaket Karlshamn

  Starta ert nya liv som nygifta i en av våra härliga sviter på First Hotel Carlshamn. Frukost på rummet, badrockar, frukt & vin VIP, nattsmörgåsar och sen utcheck ingår.

  Boka paket
 • Golfpaket 1 natt i Karlshamn

  Boka Golfpaket 1 natt i Karlshamn. Välkommen att spela golf i Blekinge och bo på First Hotel Carlshamn. Slå några bollar på skoj eller kör fullt race och utmana familj och vänner med härlig golf.

  Boka paket
 • Golfpaket 2 nätter i Karlshamn

  Boka Golfpaket 2 nätter i Karlshamn. Välkommen att spela golf i Blekinge och bo på First Hotel Carlshamn. Slå några bollar på skoj eller kör fullt race och utmana familj och vänner med härlig golf.

  Boka paket
 • 3 nätter - Karlshamn

  Ta en paus från alla måsten och boka in en skön helg hos oss på First Hotel Carlshamn. Ät gott, sov skönt och njut av att bara vara.

  Boka paket
 • leguan

  Familjepaket Deluxe

  First Hotel Carlshamn, Kreativum Karlshamn och Blekinge Exotiska Värld har tagit fram ett familjepaket som är perfekt för den nyfikna familjen.

  Boka paket
 • En apa sitter på en gren

  Familjepaket – Blekinges Exotiska Värld

  First Hotel Carlshamn har i samarbete med Blekinges Exotiska Värld tagit fram ett familjepaket som passar den nyfikna familjen perfekt.

  Boka paket
 • Familjepaket - Kreativum

  First Hotel Carlshamn & Kreativum Karlshamn erbjuder er en rolig upplevelse för hela familjen. Övernattning, frukost och inträde till Kreativum Karlshamn ingår för hela familjen.

  Boka paket
 • Teaterpaket - Bakom lås och boom!

  First Hotel Carlshamn i samarbete med Sandelius Kultur & Nöje presenterar en varm, folklig och komisk sommarfars med sång och musik - en ohejdad skrattfest i två akter. Besök Karlshamn och se föreställningen Bakom lås och boom. Boende, biljetter och frukost ingår.

  Boka paket

Faciliteter

 • konferensrum

  Konferens & möten

  När tekniken fungerar, kaffet kommer i tid, maten samkar bra och gästerna trivs, då har vi en lyckad konferens. Vi kallar det First Meeting.

  Oavsett om du planerar ett affärmöte för ett par personer, eller en större konferens har vi bekväma lokaler i attraktiv atmosfär.

  Med alla konferenslokaler strategiskt placerade får du en oslagbar konferens i historisk miljö. Dessutom ser vår konferensvärdinna till att allting fungerar helt enligt planerna.

 • restaurang

  Restaurang & bar

  På hotellet ligger restaurang Hotellbaren som drivs av en extern krögare.

First Hotel Carlshamn på Instagram

 • God Jul önskar alla tomtarna på hotellet🎅🎅🎅
#carlshamnfirst #carlshamn #firsthotel - 2017-12-22 20:31:49
 • Idag bakar vi lite kakor😀
#carlshamnfirst #carlshamn #firsthotel #bakalitenkaka - 2017-11-13 09:17:43
 • SMILE It's Friday.
#carlshamnfirst #carlshamn #firsthotel #karlshamn #friday - 2017-10-27 04:08:14
 • Karlshamns kammarkör på First Hotel under kulturnatten - 2017-10-07 18:09:24
 • Idag fyller hotellet 30 år! Det firar vi med tårta såklart 🎈 - 2017-09-01 11:00:00
 • Östersjöfestivalen är nu över för det här året och vi vill tacka alla underbara & härliga gäster som besökt oss! Varmt välkomna tillbaka! 🎪🎡✨
#östersjöfestivalen #firsthotelcarlshamn #karlshamn #Repost @bingorimer (@get_repost) ・・・ ・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・Man bor som en kung här på First Hotel Carlshamn. Jag minns när hotellet byggdes och invigdes. Det var en mäktig känsla. Minns att jag tyckte det var coolt med en hiss i glas med utsikt över en innergård. Om man skall till Östersjöfestivalen och roa sig så bor man väldigt nära festen här 🥂🍻🍺🍷🍾🍹🍸 När jag var ung var drömmen en svit här på hotellet med Jacuzzi och tillhörande rolig efterfest med lite glada kjoltyg. Nu när jag äntligen har en svit med jacuzzi så har man förvandlats till en skötsam gubbe och har istället efterfest med Ringo och Rambo 😂👍🏼. Kul det med såklart. Men kanske inte riktigt så jag tänkte mig en efterfest som ung i Karlshamn 😂 Fotograf. Ringo Rimér. Berätta gärna vad ni tycker om mina ben 👠👢👡 #kvinnoben #firsthotelkarlshamn #sommarlov @carlshamnfirst 😍 - 2017-07-24 13:14:13
 • Vår nya sitthörna.
#firsthotel #carlshamnfirst #carlshamn #nysoffa #älskartapeten - 2017-07-19 14:35:21
 • Vem ska sova här tro🦉🦉🦉
#carlshamnfirst #carlshamn #firsthotel #festival #östersjöfestivalen - 2017-07-18 11:58:41
tradeDoubler