Veckans lunchmeny på First Hotel G
VECKA 26
MÅNDAG
GÅRD – ÖRTMARINERAD KYCKLINGFILÉ
MED UGNSROSTADE ROTFRUKTER, BASILIKASÅS, RUCCOLASALLAD
GRÖNT – BAKAD ROTSELLERI
MED UGNSROSTADE ROTFRUKTER, BASILIKASÅS, RUCCOLASALLAD
TISDAG
HAV – DAGENS FISKFILÉ (ESCABECHE)
MED RÖDLÖK, PAPRIKA, TOMAT, DILLKOKT POTATIS
GRÖNT – LINSGRYTA
MED PAPRIKA, RÖDLÖK, TOMAT, BASMATIRIS
ONSDAG
GÅRD – PANNBIFF
MED POTATISPURÉ, GRÄDDSÅS, LINGON
GRÖNT – ZUCCHINIBIFFAR
MED FETAOST, POTATISPURÉ, AIOLI
TORSDAG
HAV- POCHERAD FISKFILÉ
MED DILLSLUNGAD POTATIS, HUMMERSÅS, JULIENNE SALLAD, CITRON & DILL
GRÖNT- GRILLAD HALLOUMI
MED KROSSAD POTATIS, VÄSTERBOTTENMAJO, OLIV- & TOMATSALLAD
FREDAG
GÅRD - BOLOGNESE
MED PENNE PASTA, RIVEN GRANA PADANO, RUCCOLA
GRÖNT - BOLOGNESE
aMED PENNE PASTA, KIKÄRTOR, RIVEN GRANA PADNO, RUCCOLA
STÅENDE PÅ MENYN
SALLADSBUFFÉ & DAGENS SOPPA – 105 SEK
Lunchen serveras
Måndag - Fredag: 11:30 - 14:00
Pris: 129 kr, inkl. salladsbuffé, soppa, hembakat bröd samt kaffe och kaka.
Kontakta oss gärna på förhand om du har några allergier vi bör känna till!
- Ring: 031-637 200
- Mejla: g@firsthotels.se