Hoppa till huvudinnehållet

Front Office Supervisor

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Front Office Supervisor till First Hotel G, Göteborg

Vi utökar nu vårt team och söker en Front Office Supervisor som inte är rädd att ta sig an nya utmaningar och prova nya sätt att arbeta. Vi tror på att tiden framöver kommer att kräva mycket flexibilitet, engagemang och laganda.

Vem är du?
I rollen som Supervisor ansvarar du för den dagliga driften och leder arbetet i receptionen i samråd med Front Office Manager. Du motiverar och stöttar dina kollegor och har även hand om introduktion av nyanställda.

Du ser till att feedback och gästklagomål hanteras effektivt, och tar tag i arbetsuppgifter där det behövs. Du är en aktiv del i den operativa driften och i dina arbetsuppgifter ingår sedvanligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning, betalningar, rumsbokning, telefon- och mailförfrågningar mm.

Vi ser att du har arbetat i reception under flera år och gärna i en arbetsledande roll. Du behöver även kunna formulera dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (sex månaders provanställning).
Arbetstiderna är varierande - dag, kväll samt varannan helg
Start: Enligt överenskommelse

Sök nu
Ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 1 maj.

Låter detta som något för dig? Vänta då inte med att skicka in din ansökan per mail till Front Office Manager Sandra på sandra.vahnberg@firsthotels.se

Om First Hotels
First Hotels är en nordisk hotellkedja med en solid hotellportfölj på 29 hotell i Sverige, Norge og Danmark. Portföljen består av unika och lokala hotell, som erbjuder personliga och minnesvärda vistelser.

Om First Hotel G
First Hotel G är ett franchise hotell till First Hotels, beläget på centralstationen i Göteborg. Vi söker nu en Front Office Supervisor som vill vara med och leda driften i receptionen till nya höjder. Du arbetar med First Hotels som kedja, men främst med att vara hotellets ansikte ut mot våra gäster.