Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Falun

Boka boende på First Hotel Grand mitt i centrala Falun och välj mellan 191 bekväma rum och sviter. Alla rum är rökfria, har kvalitetssängar från Jensen, fritt WiFi och badrum med badkar eller dusch. De flesta utav rummen är inspirerade utav Faluns kulturarv Falu Koppargruva och erbjuder en varm, färgglad och välkomnade interiör.
Från hotellet är det nära till skidbackar och härliga naturupplevelser. Frukostbuffé ingår i priset och bagagerum finns för dig som kommer tidigt eller stannar kvar i stan efter utcheckningen. Vår personal jobbar alltid för att din vistelse i Falun ska bli så bra som möjligt så tveka inte att höra av dig om du har några specifika önskemål.

Val av rum och prisexempel

First SmartBed Twin, från 1 226 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har två separata sängar (2x90 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm YouBed-sängar. Sex av åtta rum har bäddsoffa.

Juniorsvit, från 1 776 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Vår 30 m² tvårums Juniorsvit har fantastisk utsikt över Falun. I sovrummet finns platt-TV och två 90 cm breda sängar från Jensen, bäddade som en dubbelsäng. I vardagsrummet finns skrivbord, ytterligare en platt-TV och en 140 cm bred bäddsoffa. Kaklat badrum med dusch, badkar, och separat toalett. Här finner du även morgonrock, tofflor, hårtork och vatten-/kaffekokare för din bekvämlighet.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm breda Jensen-sängar samt en 140 cm bred bäddsoffa.

Taksviten, från 2 676 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 45 m²
För familjer eller paret som vill ha lite extra lyx finns vår 45 m² tvårums Taksvit med två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng, två platt-TV och fantastisk utsikt över Falun. I vardagsrummet finns ett bord med fyra stolar och en 160 cm bred bäddsoffa. Det kaklade badrummet har både stor dusch, stort badkar, golvvärme och separat toalett. Här finns även morgonrock, tofflor, hårtork och vatten-/kaffekokare för din bekvämlighet.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm Jensen-sängar samt en 160 cm bred bäddsoffa.

Lindmarkersviten, från 3 876 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 74 m²
För den som vill ha det riktigt lyxigt och bekvämt finns vår 74 m² tvårums svit med bastu och badkar för två. I sovrummet finns en king size-säng från Jensen på 200 cm, morgonrock, tofflor och en platt-TV. I vardagsrummet finns ett stort bord med bekväma stolar, en 160 cm bred bäddsoffa och platt-TV. Badrummet är kaklat och har dusch, badkar, bastu och separat toalett. Här finns även hårtork och vatten-/kaffekokare för din bekvämlighet.
Sängar och kapacitet
1x 200 cm Jensen-säng samt en 160 cm bred bäddsoffa.

Superior Dubbel, från 1 205 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Soffan och det extra utrymmet i våra Superior Dubbelrum gör att de är populära både hos jobbresenären och familjer. De är 20 m² och har två 90 cm breda sängar från Jensen, bäddade som en dubbelsäng, en 140 cm bred bäddsoffa, platt-TV, skrivbord, vatten-/kaffekokare, gratis WiFi, hårtork, badrum med dusch och golvvärme. Superior rummen finns även som husdjurrum (mot tillägg) för den som vill ha med sin fyrbenta vän.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm breda Jensen-sängar samt en 140 cm bred bäddsoffa.

Standard Dubbel, från 1 097 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 - 20 m²
Våra standardrum passar perfekt för ensamresenären som vill ha lite extra utrymme eller för par på weekendbesök. Rummen är 15-20 m² stora med platt-TV och två 90 cm breda sängar från Jensen, bäddade som en dubbelsäng. Kaklat badrum med dusch och golvvärme. Gratis WiFi, hårtork och skrivbord finns på rummet.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm breda Jensen-sängar.

Standard Twin, från 1 126 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Är du på weekendresa tillsammans med väninnan eller önskar bara få sova i en egen säng? Inga problem, det löser våra rymliga standard Twinrum med sina 20 m², två separata 90 cm breda sängar från Jensen, skrivbord och platt-TV. Kaklat badrum med dusch, hårtork och golvvärme. Här finns även plats att ställa in en extrasäng.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm breda Jensen-sängar.

Economy Dubbel, från 976 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 11 m²
Perfekt val för dig som söker ett bra och prisvärt budgetalternativ. 11 m² med två 80 cm breda sängar från Jensen, bäddade som en dubbelsäng skrivbord och platt-TV. Kaklat badrum med dusch, hårtork och golvvärme.
Sängar och kapacitet
2x 80 cm breda Jensen-sängar.