Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Falun

Boka boende på First Hotel Grand mitt i centrala Falun och välj mellan 191 bekväma rum och sviter. Alla rum är rökfria, har kvalitetssängar från Jensen, gratis WiFi och badrum med badkar eller dusch. De flesta av rummen är inspirerade av Faluns kulturarv Falu Koppargruva och erbjuder en varm, färgglad och välkomnade interiör.

Frukostbuffé ingår i priset och bagagerum finns för dig som kommer tidigt eller stannar kvar i stan efter utcheckningen. Vår personal jobbar alltid för att din vistelse i Falun ska bli så bra som möjligt så tveka inte att höra av dig om du har några specifika önskemål.

Val av rum och prisexempel

Standard Economy Twin, från 900 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 17 m²
Våra Standard Economy Twin-rum ligger i den äldre delen av hotellbyggnaden och passar perfekt för dig som vill ha ett något större rum men till en lite billigare peng. Rummen är 17 m² stora och har platt-TV samt två 90 cm breda sängar från Jensen som går att dra isär. Här har du som gäst också tillgång till gratis WiFi, hårtork och ett stort skrivbord samt garderober och plats för resväskan. Badrummet är kaklat och har dusch och golvvärme.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm breda sängar från Jensen som går att dra isär.
Book
Tvåbäddsrum Standard Economy. Foto.Tvåbäddsrum Standard Economy. Foto.Tvåbäddsrum Standard Economy. Foto.

Small Dubbel, från 990 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 11 m²
Våra Small Dubbelrum är ett perfekt val för dig som letar efter ett bra och prisvärt budgetalternativ. Rummen är 11 m² stora och har två 80 cm breda sängar från Jensen, bäddade som en dubbelsäng. Här finns också skrivbord, gratis WiFi och platt-TV. Badrummet är kaklat och har dusch och golvvärme.
Sängar och kapacitet
2x 80 cm breda Jensen-sängar.
Book
standard enkelrumLitet dubbelrum. Foto.En hushållerska städar hotellrummet. Foto.Tvåbäddsrum Standard. Foto.Juniorsviter med badrum. Foto.

Standard Dubbel, från 1 127 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 - 20 m²
Våra Standard Dubbelrum passar perfekt för ensamresenären som vill ha lite extra utrymme eller för par på weekendbesök. Rummen är 15-20 m² stora och har platt-TV samt två 90 cm breda sängar från Jensen, bäddade som en dubbelsäng. Gratis WiFi, hårtork och skrivbord finns på rummet. Badrummet är kaklat och har dusch och golvvärme.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm breda Jensen-sängar.
Book
standard dubbelrumDubbelrum Standard. Foto.Tvåbäddsrum Standard. Foto.Juniorsviter med badrum. Foto.

Standard Twin, från 1 085 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Är du på weekendresa tillsammans med väninnan eller bara önskar att få sova i en egen säng? Inga problem, det löser våra rymliga 20 m² stora Standard Twinrum. Rummen har två separata 90 cm breda sängar från Jensen, skrivbord, platt-TV och gratis WiFi. Badrummet är kaklat och har dusch och golvvärme. I rummen finns även plats att ställa in en extrasäng.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm breda Jensen-sängar.
Book
Tvåbäddsrum Standard. Foto.Litet dubbelrum. Foto.Tvåbäddsrum Standard. Foto.Tvåbäddsrum Standard. Foto.

Superior Dubbel, från 1 191 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Soffan och det extra utrymmet i våra Superior Dubbelrum gör att de är populära både hos jobbresenären och familjer. De är 20 m² stora och har två 90 cm breda sängar från Jensen, bäddade som en dubbelsäng samt en 140 cm bred bäddsoffa. Här finns också platt-TV, skrivbord, vattenkokare och gratis WiFi. hårtork. Badrummet är kaklat och har dusch och golvvärme. Superior-rummen finns även som husdjurrum (mot tillägg) för den som önskar att ha med sin fyrbenta vän på resan.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm breda Jensen-sängar samt en 140 cm bred bäddsoffa.
Book
superior dubbelrumDubbelrum Standard. Foto.Superior dubbelrum. Foto.Tvåbäddsrum Standard. Foto.Dubbelrum Superior. Foto.Juniorsviter med badrum. Foto.En kaffemaskin. Bild.

Juniorsvit, från 1 700 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Vår 30 m² stora tvårums Juniorsvit har fantastisk utsikt över Falun. I sovrummet finns platt-TV och två 90 cm breda sängar från Jensen, bäddade som en dubbelsäng. I vardagsrummet finns skrivbord, ytterligare en platt-TV och en 140 cm bred bäddsoffa. Badrummet är kaklat och har dusch, badkar, och separat toalett. Här finner du som gäst även morgonrock, tofflor, hårtork och vattenkokare för din bekvämlighet.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm breda Jensen-sängar samt en 140 cm bred bäddsoffa.
Book
Litet Dubbelrum. Foto.JuniorsvitJuniorsviter med badrum. Foto.Juniorsviter med badrum. Foto.Juniorsviter med badrum. Foto.

Taksviten, från 2 430 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 45 m²
För familjer eller par som önskar extra lyx finns vår 45 m² stora tvårums Taksvit med två 90 cm breda sängar från Jensen bäddade som en dubbelsäng, två platt-TV och fantastisk utsikt över Falun. I vardagsrummet finns ett bord med fyra stolar och en 160 cm bred bäddsoffa. Det kaklade badrummet har både en stor dusch, stort badkar, golvvärme och separat toalett. Här finns även morgonrock, tofflor, hårtork och vattenkokare för din bekvämlighet.
Sängar och kapacitet
2x 90 cm Jensen-sängar samt en 160 cm bred bäddsoffa.
Book
En säng på ett hotellrum. Bild.Taksvit med badrum. Foto.Svit på taket med badrum. Foto.Vardagsrum Taksvit. Foto.Taksvit med balkong. Bild.Vardagsrum Taksvit. Foto.

Lindmarkersviten, från 3 800 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 74 m²
För dig som vill ha det riktigt lyxigt och bekvämt finns vår 74 m² tvårumssvit med bastu och badkar för två. I sovrummet finns en 200 cm bred King size-säng från Jensen, morgonrock, tofflor och en platt-TV. I vardagsrummet finns ett stort bord med bekväma stolar, en 160 cm bred bäddsoffa och platt-TV. Badrummet är kaklat och har dusch, badkar, bastu och separat toalett. Här finns även hårtork och vattenkokare för din bekvämlighet.
Sängar och kapacitet
1x 200 cm Jensen-säng samt en 160 cm bred bäddsoffa.
Book
Svit Lindmarker. Foto.Juniorsviter med badrum. Foto.En säng på ett hotellrum. Bild.