Hoppa till huvudinnehållet

Cykelpaket 2 dagar i Bengtsfors

Cykelpaket 2 dagar i Bengtsfors

Ni cyklar genom öppna landskap, skogar och sjöar och längs vägen finns flera möjligheter till trevliga stopp, varför inte ett dopp i en av alla sjöar.
Väljer du mountain eller gravelbike är det mestadels små skogsvägar, nästan helt utan trafik. Ni njuter av härliga vyer över skog och sjö från vackra utsiktspunkter.

cykelpaket Bengtsfors

Bo 1 eller 2 nätter i bekväma hotellrum på First Hotell Bengtsfors. Bor ni fler nätter behöver ni inte ta med er någon packning – ni behåller ert rum under hela vistelsen.

Ni äter gott i restaurangen och bor bekvämt i våra rum och vi förser er med en god matsäck på turerna. På kvällen återvänder ni till hotellet och avnjuter bastun och poolen (öppen juni-sept) och i restaurangen en trerätters middag med utsikt över sjön och solnedgången.

Bokning & boende
Erbjudandet är bokningsbart april till oktober. Ankomst torsdag - lördag.

Önskar ni hyra cykel? Vår samarbetspartner Silverlake, som ligger ett stenkast från hotellet har både verkstad, uthyrning och cykelbutik.

Detta paket innehåller:

  • 1 x Kartpaket
  • 1 x Boende i delat dubbelrum
  • 1 x Frukostbuffè
  • 1 x Lunchpaket
  • 1 x Trerätters meny på kvällen
  • Tillgång till bastu, gym och utomhuspool

Tips!
Kombinera gärna vistelsen med en dagskryssning på Dalslands Kanal med någon av kanalbåtarna, åka rälsbuss och/eller ta en ridtur eller aktivitet på Dalslands Aktiviteter. Det finns även möjlighet till att boka cykelguide för att få det mesta av vårt vackra landskap. Förboka tillägg med reception.

Pris från 1495 kr per person.