Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Boende nära Arlanda flygplats

På First Hotel Arlanda Airport har vi 150 hotellrum: 75 Standardrum och 75 Superiorrum som alla är utrustade med bekväma, praktiska och moderna möbler. Våra Standardrum är den perfekta basen för affärsresenärer, konferensdeltagare eller turister på väg på semester. Våra Superiorrum är rymliga och kan även användas som sammankopplade rum för större familjer. Perfekt för dig som behöver moderna faciliteter men också lugn och ro. Rummen har även en bäddsoffa med plats för upp till två vuxna. Alla rum har fri WiFi och frukost ingår så klart i priset - oavsett om du väljer att ta den "on the go" eller avnjuta den i vår frukostmatsal.

Val av rum och prisexempel

Standard, från 751 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 17 m²
Våra Standardrum är den perfekta basen för affärsresenärer, konferensdeltagare eller turister på väg på semester. Ett rum som passar för den som vill sova gott och samtidigt ha plats för att jobba. Rummet är rymligt och har en dubbelsäng på 160 cm samt gratis höghastighets-WiFi.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng på 160 cm.
standard dubbelrum

Superior, från 1 093 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 22,5 m²
Våra Superiorrum är rymliga och kan även användas som sammankopplade rum för större familjer. Dessa rum är utrustade som våra Standardrum, men är större i storlek och har en bäddsoffa med plats för upp till två vuxna.
Sängar och kapacitet
En 180 cm dubbelsäng samt en 120 cm bredd bäddsoffa.
standard dubbelrum

Superior Familjerum, från 1 093 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 22 m²
Våra 22 m² stora familjerum har plats för familjer eller affärsresenärer som vill ha ordentligt med utrymme. Rummen är utrustade med två sköna 90 cm breda sängar och en bäddsoffa.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda sängar och en bäddsoffa.
superior twin rum
tradeDoubler