Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Boende nära Arlanda flygplats

På First Hotel Arlanda Airport har vi 150 hotellrum: 75 Standardrum och 75 Superiorrum som alla är utrustade med bekväma, praktiska och moderna möbler. Våra Standardrum är den perfekta basen för affärsresenärer, konferensdeltagare eller turister på väg på semester. Våra Superiorrum är rymliga och kan även användas som sammankopplade rum för större familjer. Perfekt för dig som behöver moderna faciliteter men också lugn och ro. Rummen har även en bäddsoffa med plats för upp till två vuxna. Alla rum har fri WiFi och frukost ingår så klart i priset - oavsett om du väljer att ta den "on the go" eller avnjuta den i vår frukostmatsal.

Val av rum och prisexempel

Standard, från 816 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 17 m²
Våra Standardrum är den perfekta basen för affärsresenärer, konferensdeltagare eller turister på väg på semester. Ett rum som passar för den som vill sova gott och samtidigt ha plats för att jobba. Rummet är rymligt och har en dubbelsäng på 160 cm samt gratis höghastighets-WiFi.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng på 160 cm.
standard dubbelrum

Superior, från 912 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 22,5 m²
Våra Superiorrum är rymliga och kan även användas som sammankopplade rum för större familjer. Dessa rum är utrustade som våra Standardrum, men är större i storlek och har en bäddsoffa med plats för upp till två vuxna.
Sängar och kapacitet
En 180 cm dubbelsäng samt en bäddsoffa med plats för upp till två vuxna.
standard dubbelrum
tradeDoubler