Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende nära Arlanda flygplats

På First Hotel Arlanda Airport har vi 150 hotellrum. Våra Standardrum är den perfekta basen för affärsresenärer, konferensdeltagare eller turister på väg på semester. Våra Superiorrum är rymliga och kan även användas som sammankopplade rum för större familjer. Perfekt för dig som behöver moderna faciliteter men också lugn och ro. Rummen har även en bäddsoffa med plats för upp till två vuxna.

Val av rum och prisexempel

Standard Dubbel, från 523 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 17 m²
Våra Standardrum är den perfekta basen för affärsresenärer, konferensdeltagare eller turister på väg på semester. Ett rum som passar för den som vill sova gott och samtidigt ha plats för att jobba. Rummet är rymligt och har en dubbelsäng på 160 cm samt gratis höghastighets-WiFi.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng på 160 cm.

Superior Dubbel, från 660 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 22,5 m²
Våra Superiorrum är rymliga och några av dem kan även användas som sammankopplade rum för större familjer. Dessa rum är utrustade som våra Standardrum, men är större i storlek och har en soffa.
Sängar och kapacitet
En 180 cm dubbelsäng samt en soffa.

Superior Familjerum, från 660 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 22 m²
Våra 22 m² stora familjerum har plats för familjer eller affärsresenärer som vill ha ordentligt med utrymme. Rummen är utrustade med en stor dubbelsäng 180 cm och en bäddsoffa.
Sängar och kapacitet
Rummen har en dubbelsäng 180 cm bred samt en bäddsoffa 120 cm bred.

Standard Triple, från 565 SEK

Rummet passar för:
Dessa rum är rymliga och har en 180 cm säng och en 105 cm säng - rymligt för två personer och behagligt för tre personer.
Sängar och kapacitet
En 180 cm säng och en 105 cm säng