Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Mårtenson

Boka boende

Garanterat billigast . Pris från 874,00 SEK

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

First Hotel Mårtenson

Garanterat billigast online med oss Pris från 874 SEK Book

Charmigt hotell i Halmstad centrum

First Hotel Mårtenson är ett centralt hotell i hjärtat av Halmstad. Hotellet har 103 bekväma och charmiga rum, många med härlig utsikt över ån Nissan som rinner genom staden. Alla våra Superior och Deluxe rum är renoverade. Hotellets största konferenslokal rymmer upp till 150 personer, och vår populära frukostbuffé serveras i den luftiga och ljusa matsalen Vinterträdgården. På First Hotel Mårtenson erbjuder vi även parkering till ett reducerat pris i parkeringsgarage i centrala Halmstad. Biljetter köps på hotellet.

 • 3 km till Halmstad City Airport

 • 10 km till Tylösand strand

 • 9 km till Halmstad Golfklubb

 • 0 m till centrum

Boka boende på First Hotel Mårtenson i centrala Halmstad och välj mellan 103 bekväma och fräscha rum. På First Hotel Mårtenson vid Norreport och Nissan kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum, superior och deluxerum. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i centrala Halmstad ska bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna sängar, fri WiFi och badrum med badkar eller dusch. Som gäst på First Hotel Mårtenson har du tillgång till nattklubb, bar och restaurang samt möjlighet till central parkering till ett reducerat pris. Frukost ingår i priset.

In- och utcheckning

 • Incheckning från 15.00
 • Utcheckning senast 12:00

Val av rum och prisexempel

First SmartBed Dubbel, från 1 069 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har en king-size säng (180 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
En king-size säng (180 cm).

Deluxe Dubbel, från 984 SEK

Rummet passar för:
Personliga rum där flertalet är inredda av hotellets egen personal. Rummen är utrustade med en härlig 160 cm bred Jensen säng, platt-TV, morgonrockar och vattenkokare för te & kaffe. Ett fåtal av dessa rum har balkong.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred Jensen säng.

Superior Dubbel, från 1 069 SEK

Rummet passar för:
Rymliga rum med utsikt åt Storgatan, Nissan eller parken. En del av dessa rum har balkong. Badrum med dusch och/eller badkar. Man kan välja på antingen en 180 cm säng eller två 90 cm sängar.
Sängar och kapacitet
En 180 cm säng eller två 90 cm sängar.

Superior Familj, från 1 155 SEK

Rummet passar för:
Stora familjerum med en stor 180 cm Jensen säng och det en bäddsoffa inkluderad i priset. Vissa av rummen är utrustade med balkong. Kan ta upp till fyra personer två vuxna och två barn. En 180 cm Jensen säng och en bäddsoffa inkluderad i priset.
Sängar och kapacitet
En 180 cm Jensen säng och en bäddsoffa inkluderad i priset.

Standard Dubbel, från 998 SEK

Rummet passar för:
Charmiga rum med varm känsla. På rummet finns det två st 90 cm sängar och badrum med dusch. Max 2 personer.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda enkelsängar.

Standard Enkel, från 903 SEK

Rummet passar för:
Charmiga rum med 90 cm bred enkelsäng. Badrum med dusch. Max 1 person.
Sängar och kapacitet
En 90 cm bred enkelsäng.

Moderate Familj, från 998 SEK

Rummet passar för:
Våra Moderate Familjerum är perfekt för mindre familjer. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och bäddsoffa eller extrasäng. Det får plats upp till 3 vuxna, eller 2 vuxna och 2 barn. En 140 cm bred dubbelsäng och bäddsoffa eller extrasäng.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred dubbelsäng och bäddsoffa eller extrasäng.

Moderate Dubbel, från 903 SEK

Rummet passar för:
Litet och komfortabelt dubbelrum. 140 cm bred säng. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred säng.

Boka konferens och möten i Halmstad på First Hotel Mårtenson i centrum. Hotellet erbjuder egna konferens- och möteslokaler eller lokaler tillsammans med våra samarbetspartners. Våra konferenslokaler är moderna och har all den utrustning som en effektiv konferens kräver. På First Hotel Mårtenson har vi även olika typer av erbjudanden för hel- och halvdagskonferenser, eller konferenspaket med övernattning. Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy mötet eller konferensen hos oss på First Hotel Mårtenson i centrala Halmstad.

Skicka oss en förfrågan

 • konferensrum

  Ätran

  150 personer

  Vår största konferenslokal Ätran får vi när vi sammanfogar lokalerna Lagan och Nissan. Här får vi plats för upp till 150 personer i biosittning.

  Kapacitet:

  • Storlek - 125 m²
  • Biosittning - 150 personer
  • Skolsittning - 90 personer
 • konferensrum

  Nissan

  100 personer

  Vår näst största konferenlokal är Nissan med kapacitet för 100 personer i biosittning.

  Kapacitet:

  • Storlek – 80 m²
  • Biosittning – 100 personer
  • Skolsittning – 50 personer
  • U-sittning – 30 personer
 • Lagan

  50 personer

  Lagan har en kapacitet för 50 personer i biosittning.

  Kapacitet:

  • Storlek – 45 m²
  • Biosittning – 50 persone
  • Skolsittning – 30 personer
  • U-sittning – 20 personer
 • konferensrum

  Styrelsen

  12 personer

  Kapacitet:

  • Storlek - 27 m²
  • Styrelsesittning - 12 personer
 • konferensrum

  Grupprum 238

  12 personer

  Kapacitet:

  • Storlek - 27 m²
  • Styrelsesittning - 12 personer

First Hotel Mårtenson är ett anrikt hotell med anor från 1858. På den tiden var restaurangen den del som drog flest folk. Restaurang Mårtenson drevs av källarmästare Fredrik Mårtenson som var en välbeställd herre. I direkt anslutning till hotellet låg biografen Palladium och strax utanför entrén passerade E6 rakt genom Norre Port.

Hotellets tidiga dagar

Hotellet är, och har alltid varit en känd mötesplats för såväl långresta gäster som för Halmstads invånare.

Dagens First Hotel Mårtenson är ihopbyggt med 3 ursprungsfastigheter. Platsen för dagens reception var mellan 1930-70-talen biografen Palladium. Personer som närvarade under den sista föreställnigen låter berätta att kön ringlade sig ända ner till Telegrafverket, detta till följd av att biljettpriserna var det samma som premiärföreställningen med Sound of Music på sextiotalet.

Bakgrunden till att biografen stängde var för att göra plats åt fler hotellrum. Personer har låtit berätta att kombinationen av hotell och biograf var mycket lyckad. När föräldrarna roade sig med fest och dans i gamla spegelsalen, fick barnen gå på bio under tiden.

Hotellets dåvarande reception var placerad där det idag finns en garderob. Huvudentrén var ingången till dagens The Dubliners. Vinterträdgården (dagens frukostmatsal) var en gammal bakgård med sopor och råttor.

Bak i tiden fanns en äldre gårdskarl som skötte själva hanteringen av soporna. På mitten av 80-talet tog dock denna epok slut och vinterträdgården med dess stora ljusinsläpp skapades.

På de äldre rummen fanns dubbeldörrar med ett litet fack i vid fotändan. Där placerade man sina skor när man gick och lade sig, och på morgonen när man vaknade, så var de putsade och fina av personalen. Man fick dock byta dörrarna efterhand, då kraven på ljudisolering och brandsäkerhet inte uppnåddes.

Under 70- & 80-talet skedde något som nästan kan liknas vid ett brott. Alla gamla fina kakelugnar (med undantag för den i styrelsegrupprummet) togs bort vid en renovering. Vidare slängde man allt gammalt vackert och anrikt porslin i stora containrar som stod placerade utanför hotellet. Till och med silver åkte raka vägen ner i soporna. Det var för tungt att servera på silverfat och allt skulle nu vara i rostfritt.

First Hotel Mårtenson idag

Idag har samtliga rum parkettgolv. 1996 skedde en omfattande renovering på hotellet och därefter har ett mindre antal rum byggts till och renoverats i omgångar. 1999 byggdes våning fem och "hyllan" på våning 3 renoverades 2005. Löpande har rummen uppdaterats och renoverats.

På tal om 5:e våningen så finns det en intressant och rolig historia kring denna. Våningen byggdes på tidigt 1900-tal för att verka som direktörsbostad och det var först 1999 som det byggdes om till hotellrum. Sist att bo i denna våning var Greta Gruber. Greta hade ett förflutet som gammal städerska på hotellet och fick tycke för Hotelldirektör Gruber. Detta var ömsesidigt men då äktenskapet mellan herr och fru Gruber tog slut, flyttade Greta in på hotellet i direktörsbostaden och blev en "fin dam".

Från att ha varit en städerska på den tiden då man inte ens fick vistas på hotellet utanför arbetstid, satt nu Greta i matsalen och åt middag med den tunga solitären. Detta var en stor skandal och hennes gamla kolleger talade mycket illa om henne. Många andra låter dock berätta vilken underbar liten dam det var; rar och trevlig.

Speciellt om tisdagar hade lilla Greta bråttom ner i receptionen för att hämta sitt nummer av Svensk Damtidning, veckans höjdpunkt. Frank Gruber måste ha varit ytterst kompetent på att skriva avtal då till trots att ägarna har varit många sedan hans tid, så bodde Greta kvar fram till sin bortgång 1996. Till en början ingick även i avtalet att Greta fick mat varje dag. På slutet kom det dock bara att innefatta en back med ramlösa i veckan. För att slutmässigt inte innebära någonting, troligen på grund av skattemässiga skäl.

Många är de i tidigare personalstyrkor som låtit berätta att det var charmigt på sitt viss att ha Greta boende på hotellet. Dock skapade det en del prolem emellanåt. På julen för om åren då hotellet var stängt, ville hon ju gå in och ut som vanligt. Dock var hon rädd att gå ensam i hotellets mörka korridorer, vilket skapade det vissa problem. Istället för att låta någon i personalen arbeta hela julen löstes det hela med att någon kom och hjälpte henne in och ut när det behövdes. Att hålla öppet enbart för lilla Greta var ju inte ekonomiskt försvarbart.

Då Greta dog kom Nordens Kvalitetsaktioner och hämtade möblerna och våningen byggdes om till 6 hotellrum. Det sägs att Greta fortfarande går runt på hotellet och tittar till gästerna, och många i personalen har sett henne...

Det var även 1996 som First Hotels kom att köpa och börja driva Mårtenson som First Hotel Mårtenson. I och med förvärvet av hotellet ökade den nystartade hotellkedjan sin portfölj till 15 hotell.

I dag består First Hotels av över 90 unika hotell centralt placerade i Sverige, Norge, Danmark, Island och Spanien.

Erbjudanden

 • Golfpaket 1 natt

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1 145 SEK per person och natt
 • Golfpaket 2 nätter

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1800 SEK per person
 • Golfpaket 3 nätter

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1700 SEK per person
 • golf

  Golfpaket tjej

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1 145 SEK per person och natt
 • Golfpaket kille

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1 145 SEK per person och natt
 • Kärlekspaketet Halmstad

  Spendera en romantisk helg i Halmstad med din älskade.

  Boka paket Från 1195 kr per person och natt
 • Öl & Whiskeymässan

  Se hit nybörjare och nördar! Helgen den 5-6/4 går Öl & Whiskeymässan, Sveriges mysigaste mässa, av stapeln på Wapnö Slott. Gör det mesta av ditt mässbesök och bo på anrika First Hotel Mårtenson, beläget i Halmstads hjärta.

  Boka paket 795 kr per person

The city of Halmstad is beautifully located by the west cost of Sweden and offers beaches, an active port, a university and plenty of recreational opportunities just around the corner from the hotel.

See tips on what to do in Halmstad here.

 • 3 km till Halmstad City Airport

 • 10 km till Tylösand strand

 • 9 km till Halmstad Golfklubb

 • 0 m till centrum

Boka boende på First Hotel Mårtenson i centrala Halmstad och välj mellan 103 bekväma och fräscha rum. På First Hotel Mårtenson vid Norreport och Nissan kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum, familjerum, superior och deluxerum. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i centrala Halmstad ska bli perfekt. Alla rum är rökfria, har sköna sängar, fri WiFi och badrum med badkar eller dusch. Som gäst på First Hotel Mårtenson har du tillgång till nattklubb, bar och restaurang samt möjlighet till central parkering till ett reducerat pris. Frukost ingår i priset.

In- och utcheckning

 • Incheckning från 15.00
 • Utcheckning senast 12:00

Val av rum och prisexempel

First SmartBed Dubbel, från 1 069 SEK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har en king-size säng (180 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
En king-size säng (180 cm).

Deluxe Dubbel, från 984 SEK

Rummet passar för:
Personliga rum där flertalet är inredda av hotellets egen personal. Rummen är utrustade med en härlig 160 cm bred Jensen säng, platt-TV, morgonrockar och vattenkokare för te & kaffe. Ett fåtal av dessa rum har balkong.
Sängar och kapacitet
En 160 cm bred Jensen säng.

Superior Dubbel, från 1 069 SEK

Rummet passar för:
Rymliga rum med utsikt åt Storgatan, Nissan eller parken. En del av dessa rum har balkong. Badrum med dusch och/eller badkar. Man kan välja på antingen en 180 cm säng eller två 90 cm sängar.
Sängar och kapacitet
En 180 cm säng eller två 90 cm sängar.

Superior Familj, från 1 155 SEK

Rummet passar för:
Stora familjerum med en stor 180 cm Jensen säng och det en bäddsoffa inkluderad i priset. Vissa av rummen är utrustade med balkong. Kan ta upp till fyra personer två vuxna och två barn. En 180 cm Jensen säng och en bäddsoffa inkluderad i priset.
Sängar och kapacitet
En 180 cm Jensen säng och en bäddsoffa inkluderad i priset.

Standard Dubbel, från 998 SEK

Rummet passar för:
Charmiga rum med varm känsla. På rummet finns det två st 90 cm sängar och badrum med dusch. Max 2 personer.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda enkelsängar.

Standard Enkel, från 903 SEK

Rummet passar för:
Charmiga rum med 90 cm bred enkelsäng. Badrum med dusch. Max 1 person.
Sängar och kapacitet
En 90 cm bred enkelsäng.

Moderate Familj, från 998 SEK

Rummet passar för:
Våra Moderate Familjerum är perfekt för mindre familjer. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och bäddsoffa eller extrasäng. Det får plats upp till 3 vuxna, eller 2 vuxna och 2 barn. En 140 cm bred dubbelsäng och bäddsoffa eller extrasäng.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred dubbelsäng och bäddsoffa eller extrasäng.

Moderate Dubbel, från 903 SEK

Rummet passar för:
Litet och komfortabelt dubbelrum. 140 cm bred säng. Badrum med dusch.
Sängar och kapacitet
En 140 cm bred säng.

Boka konferens och möten i Halmstad på First Hotel Mårtenson i centrum. Hotellet erbjuder egna konferens- och möteslokaler eller lokaler tillsammans med våra samarbetspartners. Våra konferenslokaler är moderna och har all den utrustning som en effektiv konferens kräver. På First Hotel Mårtenson har vi även olika typer av erbjudanden för hel- och halvdagskonferenser, eller konferenspaket med övernattning. Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy mötet eller konferensen hos oss på First Hotel Mårtenson i centrala Halmstad.

Skicka oss en förfrågan

 • konferensrum

  Ätran

  150 personer

  Vår största konferenslokal Ätran får vi när vi sammanfogar lokalerna Lagan och Nissan. Här får vi plats för upp till 150 personer i biosittning.

  Kapacitet:

  • Storlek - 125 m²
  • Biosittning - 150 personer
  • Skolsittning - 90 personer
 • konferensrum

  Nissan

  100 personer

  Vår näst största konferenlokal är Nissan med kapacitet för 100 personer i biosittning.

  Kapacitet:

  • Storlek – 80 m²
  • Biosittning – 100 personer
  • Skolsittning – 50 personer
  • U-sittning – 30 personer
 • Lagan

  50 personer

  Lagan har en kapacitet för 50 personer i biosittning.

  Kapacitet:

  • Storlek – 45 m²
  • Biosittning – 50 persone
  • Skolsittning – 30 personer
  • U-sittning – 20 personer
 • konferensrum

  Styrelsen

  12 personer

  Kapacitet:

  • Storlek - 27 m²
  • Styrelsesittning - 12 personer
 • konferensrum

  Grupprum 238

  12 personer

  Kapacitet:

  • Storlek - 27 m²
  • Styrelsesittning - 12 personer

First Hotel Mårtenson är ett anrikt hotell med anor från 1858. På den tiden var restaurangen den del som drog flest folk. Restaurang Mårtenson drevs av källarmästare Fredrik Mårtenson som var en välbeställd herre. I direkt anslutning till hotellet låg biografen Palladium och strax utanför entrén passerade E6 rakt genom Norre Port.

Hotellets tidiga dagar

Hotellet är, och har alltid varit en känd mötesplats för såväl långresta gäster som för Halmstads invånare.

Dagens First Hotel Mårtenson är ihopbyggt med 3 ursprungsfastigheter. Platsen för dagens reception var mellan 1930-70-talen biografen Palladium. Personer som närvarade under den sista föreställnigen låter berätta att kön ringlade sig ända ner till Telegrafverket, detta till följd av att biljettpriserna var det samma som premiärföreställningen med Sound of Music på sextiotalet.

Bakgrunden till att biografen stängde var för att göra plats åt fler hotellrum. Personer har låtit berätta att kombinationen av hotell och biograf var mycket lyckad. När föräldrarna roade sig med fest och dans i gamla spegelsalen, fick barnen gå på bio under tiden.

Hotellets dåvarande reception var placerad där det idag finns en garderob. Huvudentrén var ingången till dagens The Dubliners. Vinterträdgården (dagens frukostmatsal) var en gammal bakgård med sopor och råttor.

Bak i tiden fanns en äldre gårdskarl som skötte själva hanteringen av soporna. På mitten av 80-talet tog dock denna epok slut och vinterträdgården med dess stora ljusinsläpp skapades.

På de äldre rummen fanns dubbeldörrar med ett litet fack i vid fotändan. Där placerade man sina skor när man gick och lade sig, och på morgonen när man vaknade, så var de putsade och fina av personalen. Man fick dock byta dörrarna efterhand, då kraven på ljudisolering och brandsäkerhet inte uppnåddes.

Under 70- & 80-talet skedde något som nästan kan liknas vid ett brott. Alla gamla fina kakelugnar (med undantag för den i styrelsegrupprummet) togs bort vid en renovering. Vidare slängde man allt gammalt vackert och anrikt porslin i stora containrar som stod placerade utanför hotellet. Till och med silver åkte raka vägen ner i soporna. Det var för tungt att servera på silverfat och allt skulle nu vara i rostfritt.

First Hotel Mårtenson idag

Idag har samtliga rum parkettgolv. 1996 skedde en omfattande renovering på hotellet och därefter har ett mindre antal rum byggts till och renoverats i omgångar. 1999 byggdes våning fem och "hyllan" på våning 3 renoverades 2005. Löpande har rummen uppdaterats och renoverats.

På tal om 5:e våningen så finns det en intressant och rolig historia kring denna. Våningen byggdes på tidigt 1900-tal för att verka som direktörsbostad och det var först 1999 som det byggdes om till hotellrum. Sist att bo i denna våning var Greta Gruber. Greta hade ett förflutet som gammal städerska på hotellet och fick tycke för Hotelldirektör Gruber. Detta var ömsesidigt men då äktenskapet mellan herr och fru Gruber tog slut, flyttade Greta in på hotellet i direktörsbostaden och blev en "fin dam".

Från att ha varit en städerska på den tiden då man inte ens fick vistas på hotellet utanför arbetstid, satt nu Greta i matsalen och åt middag med den tunga solitären. Detta var en stor skandal och hennes gamla kolleger talade mycket illa om henne. Många andra låter dock berätta vilken underbar liten dam det var; rar och trevlig.

Speciellt om tisdagar hade lilla Greta bråttom ner i receptionen för att hämta sitt nummer av Svensk Damtidning, veckans höjdpunkt. Frank Gruber måste ha varit ytterst kompetent på att skriva avtal då till trots att ägarna har varit många sedan hans tid, så bodde Greta kvar fram till sin bortgång 1996. Till en början ingick även i avtalet att Greta fick mat varje dag. På slutet kom det dock bara att innefatta en back med ramlösa i veckan. För att slutmässigt inte innebära någonting, troligen på grund av skattemässiga skäl.

Många är de i tidigare personalstyrkor som låtit berätta att det var charmigt på sitt viss att ha Greta boende på hotellet. Dock skapade det en del prolem emellanåt. På julen för om åren då hotellet var stängt, ville hon ju gå in och ut som vanligt. Dock var hon rädd att gå ensam i hotellets mörka korridorer, vilket skapade det vissa problem. Istället för att låta någon i personalen arbeta hela julen löstes det hela med att någon kom och hjälpte henne in och ut när det behövdes. Att hålla öppet enbart för lilla Greta var ju inte ekonomiskt försvarbart.

Då Greta dog kom Nordens Kvalitetsaktioner och hämtade möblerna och våningen byggdes om till 6 hotellrum. Det sägs att Greta fortfarande går runt på hotellet och tittar till gästerna, och många i personalen har sett henne...

Det var även 1996 som First Hotels kom att köpa och börja driva Mårtenson som First Hotel Mårtenson. I och med förvärvet av hotellet ökade den nystartade hotellkedjan sin portfölj till 15 hotell.

I dag består First Hotels av över 90 unika hotell centralt placerade i Sverige, Norge, Danmark, Island och Spanien.

Erbjudanden

 • Golfpaket 1 natt

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1 145 SEK per person och natt
 • Golfpaket 2 nätter

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1800 SEK per person
 • Golfpaket 3 nätter

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1700 SEK per person
 • golf

  Golfpaket tjej

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1 145 SEK per person och natt
 • Golfpaket kille

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1 145 SEK per person och natt
 • Kärlekspaketet Halmstad

  Spendera en romantisk helg i Halmstad med din älskade.

  Boka paket Från 1195 kr per person och natt
 • Öl & Whiskeymässan

  Se hit nybörjare och nördar! Helgen den 5-6/4 går Öl & Whiskeymässan, Sveriges mysigaste mässa, av stapeln på Wapnö Slott. Gör det mesta av ditt mässbesök och bo på anrika First Hotel Mårtenson, beläget i Halmstads hjärta.

  Boka paket 795 kr per person

The city of Halmstad is beautifully located by the west cost of Sweden and offers beaches, an active port, a university and plenty of recreational opportunities just around the corner from the hotel.

See tips on what to do in Halmstad here.

Erbjudanden

 • Golfpaket 1 natt

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1 145 SEK per person och natt
 • Golfpaket 2 nätter

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1800 SEK per person
 • Golfpaket 3 nätter

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1700 SEK per person
 • golf

  Golfpaket tjej

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1 145 SEK per person och natt
 • Golfpaket kille

  Halmstad - Golfspelets Mecka!

  Boka paket Från 1 145 SEK per person och natt
 • Kärlekspaketet Halmstad

  Spendera en romantisk helg i Halmstad med din älskade.

  Boka paket Från 1195 kr per person och natt
 • Öl & Whiskeymässan

  Se hit nybörjare och nördar! Helgen den 5-6/4 går Öl & Whiskeymässan, Sveriges mysigaste mässa, av stapeln på Wapnö Slott. Gör det mesta av ditt mässbesök och bo på anrika First Hotel Mårtenson, beläget i Halmstads hjärta.

  Boka paket 795 kr per person
tradeDoubler