Hoppa till huvudinnehållet

Visby

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell och sevärdheter i Visby på Gotland

Semesterparadiset Visby på Gotland är en kär sommardestination för många. Här kan du uppleva rofyllda stränder med finkornig sand, mysiga restauranger och en av Sveriges finaste golfbanor, Visby GK. Reser du till Gotland med barn rekommenderar vi en tur till badlandet Kneippbyn strax utanför Visby eller att utforska den spännande Lummelundagrottan. För den fågelintresserade är en båttur till naturreservatet Stora Karlsö ett måste.

Världsarvstaden Visby är utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna och det är ingen tillfällighet att Medeltidsveckan hålls här varje år. Dessutom är säkert de flesta bekanta med att politikerveckan i Almedalen, den så kallade Almedalsveckan är ett årligt inslag i Visby strax innan semestern drar igång på allvar.

Men Visby och Gotland är mer än en källa till fina sommarminnen och kan absolut upplevas året om. En av världens största motorcykeltävlingar, GGN – Gotland Grand National arrangeras årligen i Tofta, och Ingemar Bergmans Fårö med flertalet raukar är lika vacker att utforska oavsett årstid, och är man ändå i trakterna av Fårö bör man absolut stanna till vid Blå lagunen. Dessutom finns det gott om ateljéer och gallerier runt ön som visar fram gotländsk design och form i både keramik, betong, ull, skinn och textil.

Planerar du att resa till Gotland och letar hotell i Visby så kommer du hitta First Hotel Kokoloko 800 meter från färjeterminalen nästa sommar. Det splitternya hotellet är under uppbyggnad och slår upp portarna i juni 2019. Hotellet kommer ha 90 moderna rum, de flesta med balkong och utsikt över havet. Flera av rummen kommer också ha kök som passar för långtidsboende med upp till sju personer. På hotellet kommer det även finnas pool, jacuzzi, bastu, utomhusbar och parkering rakt utanför entrén.

Våra hotell i Visby

  • Pool Day First Hotel Kokoloko
    Söderväg 56 A, 621 58 Visby
    Boka nu!
    First Hotel Kokoloko är ett helt nytt hotell på semesterfavoritön Gotland. Hotellet slog upp portarna för första gången i juni 2019 och har unik design med pool, spabad, bastu, en utomhusbar och parkering rätt utanför entrén. Flera av rummen är utrustade med kök och har plats för upp till sju personer.

    Hotellet ligger 800 meter från färjeterminalen, och inom några minuter ligger Visby innerstad som är utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna. Från hotellet når du enkelt...