Hoppa till huvudinnehållet

Uppsala

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell och sevärdheter i Uppsala

  • Strax norr om Stockholm ligger Sveriges fjärde största stad, Uppsala. Staden är känd som Pelle Svanslös hemstad och som universitetsstad med Sveriges första universitet - populära och traditionsrika Uppsala universitet. I Uppsala hittar man också Nordens största katedral, Uppsala Domkyrka, Uppsala slott och välbesökta Botaniska Trädgården. För barnfamiljer är Äventyrsbadet Fyrishov väl värt ett besök och för den som intresserar sig för forntiden och vikingar, så utgör Uppsala och Uppland en av Sveriges rikaste regioner för fornlämningar. Passa på att besöka Gamla Uppsala Museum, Upplandsmuseet eller Gamla Uppsala högar när du är här. Bor du på vårt hotell i Uppsala, Hotell Kvarntorget – First Partner Collection har du nära till det mesta.

Våra hotell i Uppsala

  • Kvarntorget 3, 754 20 Uppsala
    Boka rum
    Hotell Kvarntorget – First Partner Collection ligger vid Kvarntorget nära Uppsala centrum. Hotellet har 27 rum, samtliga utrustade med TV, skrivbord, fåtölj och toalett med dusch. Frukost ingår alltid i priset och alla våra gäster har tillgång till gratis WiFi.

    Hotellet ligger i ett ombyggt köpcentrum som nu huserar ett vandrarhem, restaurang, kiosk, massör, frisör och mataffär. De öppna ytorna och gemensamma lokalerna är modernt designade och passar perfekt som mötesplats för dig som gillar...