Hoppa till huvudinnehållet

Rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Tällberg

På First Hotel Villa Långbers har vi totalt 52 rum. Flera av rummen är unikt inredda, medan andra är inredda i samma stil. När du bor hos oss har du antingen utsikt över Siljan, trädgården eller hotellets vackra omgivningar.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra 15 m² stora Standard Enkelrum har parkettgolv, ett skrivbord, en enkelsäng och en 32-tums TV med mer än femton kanaler. Badrummet är fullt utrustat och har en dusch.

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Våra 15 m² stora Standard Dubbelrum har parkettgolv, ett skrivbord, två enkelsängar och en 32-tums TV med mer än femton kanaler. Badrummet är fullt utrustat och har en dusch.

Superior Double

Rummet passar för:
Storlek: 17 m²
Våra 17 m² stora Superior Dubbelrum har parkettgolv, ett skrivbord, en dubbelsäng och en 32-tums TV med mer än femton kanaler. Badrummet är fullt utrustat och har en dusch.

Deluxe Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra Deluxe Dubbelrum är 20 m² stora och erbjuder våra gäster en fantastisk, vidsträckt utsikt över sjön Siljan. Rummen har parkettgolv, ett skrivbord, en dubbelsäng från det exklusiva svenska märket Carpe Diem och en 32-tums TV med mer än 15 kanaler. Badrummet är fullt utrustat och har dusch.

Röda Rummet Junior Suite

Rummet passar för:
Storlek: 32 m²
Röda Rummet Juniorsvit är döpt efter författaren August Strindbergs roman Röda rummet, och är unikt inrett i röda färger och nyanser. Här hittar du ett lyxigt badrum med en bubbelpool för två personer och en dusch. Juniorsviten har en dubbelsäng från det exklusiva svenska märket Carpe Diem, en 40" LED-TV med 15 kanaler, en soffgrupp, en kaffebryggare och en minibar.

Astrid Lindgren Juniorsvit

Rummet passar för:
Storlek: 22 m²
Juniorsviten som är döpt efter den svenske författaren Astrid Lindgren, har en dubbelsäng från det exklusiva svenska märket Carpe Diem, en balkong med fantastisk utsikt, en kaffemaskin, en minibar, mjuka fåtöljer och en 40" LED-TV med 15 kanaler. I badrummet finns ett rymligt bubbelbadkar för två personer.

Hugo Alfvén Juniorsvit

Rummet passar för:
Storlek: 34 m²
Vårt mest rymliga hotellrum är vår 32 m² stora Hugo Alfvén Juniorsvit. Sviten är uppkallad efter författaren Hugo Alfvén, och har två sovrum åtskilda av en hall, dubbelsängar från det exklusiva svenska märket Carpe Diem, en 40" LED-TV med 15 kanaler och en minibar. Det stora, vackra badrummet är utrustat med infraröd bastu och dusch.