Hoppa till huvudinnehållet

Weekendpaket 2 dygn

Weekendpaket 2 dygn

Vårt weekendpaket gäller fredag - söndag och är essensen av hur själva skulle vilja ha det när vi reser bort en helg - generöst och välkomnande. Här ingår logi, välkomstfika, trerätters middagar, matsäck och gratis WiFi.

mat

Varmt välkommen till oss
När du kommer står vår fikabuffé uppdukad med kaffe, te och hembakat. Sedan är det dags för middag. I vår helgmeny har vi flera förrätter, varmrätter samt desserter att välja emellan. Olika menyer för fredag och lördag. Vinlistan imponerar och vi kan också erbjuda flera ölsorter från lokala bryggerier. Efter en god natts sömn, kan du ta för dig av frukostbuffén. Vid frukosten kan du göra dig utflyktsmackor att ta med. Det bjuder vi på!

Rummen på hotellet är fina och fräscha. Intill restaurangen i huvudbyggnaden finns två stora sällskapsrum och en härlig veranda att sitta på när vädret tillåter. Vi har ett gym för dig som tycker om att träna, med dusch och bastu vid gymmet.

Njut av naturen
Tällberg är med sin vackra natur, en av Sveriges främsta turistorter. Vandra omkring i byn eller gör en utflykt till någon av de välkända sevärdheterna. Vi tipsar gärna om vad som finns. Villa Långbers ligger högst upp i Tällbergsbyn, på Vår Herres Gattu med milsvid utsikt över Siljan.

I paketet ingår:

  • Övernattning två nätter
  • Välkomstfika med kaffe/te och hembakat
  • Trerätters middag fredag och lördag
  • Frukostbuffé
  • Utflyktssmörgåsar

Bokning och boendeperiod

Gäller helger utvalda datum

Weekenderbjudande 2 dygn från 2250 kr per person i dubbelrum.