Hoppa till huvudinnehållet

Adventspaket med julbord - 2 dygn

Adventspaket med julbord - 2 dygn

Samla familj och vänner på en av de vackraste platserna i Sverige för en adventshelg tillsammans på First Hotel Villa Långbers. Njut av vårt smakfulla julbord med traditionella och hemlagade rätter samt lokala delikatesser. 

mat

När ni anländer på fredagen möts ni av hembakat fika med kaffe eller te. Gör er hemmastadda i ert rum för att sedan gå till vår restaurang där ni äter en tvårättersmiddag som ni själva komponerar från vår helgmeny.

Efter lördagens frukost föreslår vi att ni tar en härlig vinterpromenad i de vackra omgivningarna. Upplev Siljanområdets stämningsfulla julmarknader där duktiga hantverkare visar upp och säljer sina hantverk.

Eller besök relaxavdelningen med stor pool och bastu på vårt systerhotell First Hotel Gyllene Hornet, som ligger på promenadavstånd lite längre ner i byn.

Från kl 17.00 har vi dukat fram hemkokad glögg och pepparkakor med goda tillbehör i vår 1700-tals stuga, Koralen. Brasan är tänd och det finns gott om plats att sitta ner och umgås i våra sköna soffor. Välj om ni vill äta julbord kl. 17:30 eller 20:00.

Vår Köksmästare John Mathiasson med kockar har detta år komponerat ett julbord med smaker från förr såväl som nya spännande inslag. Julbordet är komponerat utifrån tradition, hemlagat och lokala delikatesser.

I paketet ingår övernattning, gratis WiFi samt:

  • Adventskaffe med hembakt fika när ni anländer
  • Tvårättersmiddag på fredagen
  • Julbord på lördagen
  • Frukostbuffé lördag och söndag

Bokning och boendeperiod

Gäller fredag - söndag, 29 november - 15 december

Andra bokningsvillkor

Detta paket finns även för 1 dygn. För att boka det paketet, kontakta vår reception.

2 dygn från 2150 kr per person med halvpension