Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Rum 1

Lägg till rum

Boende i Tällberg

Beställ övernattning och boka boende i Tällberg, mitt i hjärtat av Dalarna. Alla våra 60 rum är utrustade med dusch, toalett samt telefon och platt-TV. 49 av hotellrummen finns i huvudbyggnaden i olika kategorier. Vi har 11 rum i fristående stugor nära huvudbyggnaden. Alla rum är rökfria och inredda i ljusa färger med anknytning till Dalarna. Vi har även fyra rum speciellt utvalda för husdjur. Alla våra rum har fri WiFi, dusch och wc, skrivbord, garderober, väskbänk, sköna sängar, platt-TV och telefon.

VÅRA RUM I HUVUDBYGGNADEN OCH I STUGOR:

Huvudbyggnaden - Rummen i huvudbyggnaden är lite olika utformade både när det gäller storlek och inredning. Det finns rum för 1-4 personer. Några av dubbelrummen har dörr mellan vilket passar bra för en familj. De rum som har fler än 2 bäddar har i regel två ordinarie bäddar samt en extra som man kan fälla ut vid behov. Några av rummen är handikappanpassade.

Perssons stuga - I Perssons stuga finns två 4-bäddsrum och ett dubbelrum. Utanför finns det utemöbler och en stor härlig gräsmatta som barnen kan springa sig trötta på. Dessutom är det nära till både lekplats och lekstugan.

Elsas länga - Fyra standard dubbelrum dit även husdjur är välkomna. Alla rum har egen ingång utifrån. Här finns även ett härbre, familjerum med fem bäddar fördelade på två plan. I nedre plan finns en bäddsoffa för två och på övre en dubbelsäng samt en enkelsäng och dessutom wc och dusch.

Leksandsstugan - På innergården ligger denna charmiga dalastuga som består av två separata standard dubbelrum. Passar perfekt för vännerna eller den lilla familjen. Egen uteplats på sommaren.

Val av rum och prisexempel

Moderate Enkel, från 432 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Några av våra mindre enkelrum i huvudbyggnaden som har en yta av ca 12-15 m², de har skön säng, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch.
Sängar och kapacitet
80 cm enkelsäng.

Moderate Dubbel, från 432 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Några av våra mindre dubbelrum i huvudbyggnaden och i stugor som har en yta av ca 18-20 m², de har sköna sängar, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch.
Sängar och kapacitet
2 x 80 cm sängar.
Moderate Dubbelrum

Moderate Familjerum i Stuga, från 432 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 45 m²
Våra familjerum i stuga/härbre finns på gården nära huvudbyggnaden och har en yta av ca 25-45 m² och här finns 3 till 5 riktiga sängar, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch.
Sängar och kapacitet
2 x 80 cm sängar samt fasta extrasängar på 80 cm säng.
Moderate Familjerum i Stuga

Standard Enkel, från 624 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 18m²
Våra Standard Enkelrum finns i huvudbyggnaden och har en yta av ca 15-18 m², de har skön säng, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch.
Sängar och kapacitet
90-120 cm enkelsäng.

Standard Dubbel, från 624 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 24 m²
Våra standard dubbelrum har en yta av ca 20-24 m², de har sköna sängar, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch. De flesta standardrummen finns i huvudbyggnaden. Det finns även handikappanpassade standardrum. Denna kategori har även rum för husdjur som finns i en huslänga 50 m från huvudbyggnaden.
Sängar och kapacitet
Två sängar på 80-90 cm som går att dra isär.
standard dubbelrum

Standard Familjerum, från 624 SEK

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Våra standard familjerum finns i huvudbyggnaden och har en yta av ca 24-30 m² och här finns 3 till 4 riktiga sängar, fåtölj/stol, skrivbord, platt-TV, hårfön, wc och dusch.
Sängar och kapacitet
Två sängar 90 cm samt sängskåp, 90 cm säng. Plats för extrasäng.
Standard Familjerum
tradeDoubler