Hoppa till huvudinnehållet

Shower & mässor

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Upplev show och mässor i Kultursalongen

First Hotel Klockargården är en av Dalarnas största nöjesarrangörer. Här bokar vi både rikskända och lokala artister till vår scen, Klockargården Kultursalong. I vårt breda nöjesprogram hittar du färgsprakande shower, intima och större konserter, teater, kultur och dans. Något för alla och envar helt enkelt.

Mässor och events
På hotellet arrangerar även flera mässor och events under året. Här kan du bland annat få inspiration till hemmet och din klädgarderob på Tällbergs Sy & Hantverksmässa, hitta nya matfavoriter på Tällbergs Dryck & Deli och göra fint till jul efter ett besök på julmarknaden Lissjul.

Bröllop och fester
Vi arrangerar också middagar, bröllop och fester så som dop, årsmiddagar och mer på hotellet. Läs mer här hur vi kan hjälpa dig med ditt arrangemang.

Om du planerar att gifta dig och vill fira ditt bröllop i riktigt dalaromantisk miljö, rekommenderar vi även att du tar en titt på vårt populära systerhotell First Hotel Villa Långbers. De har lång erfarenhet att arrangera bröllop och tillsammans med oss och vårt tredje systerhotell, First Hotel Gyllene Hornet har ni gott om plats för alla era övernattande gäster.

11288_show-kultursalongen-first-hotel-klockargarden-tallberg-square.jpg   11311_mood-first-hotel-klockargarden-tallberg_2668-square.jpg    11295_kultursalongen-first-hotel-klockargarden-tallberg_177316633-square.jpg

Nöjesprogrammet i Klockargårdens Kultursalong
Här följer ett urval från First Hotel Klockargårdens och Kultursalongens nöjesprogram. Fullständigt program hittar du i vårt bokningsbara Nöjespaket med övernattning.

Lasse Stefanz - 30 januari & 1 februari
Exklusiv version av kritikerrosade föreställningen "De första ljuva åren".

Doug Seegers - 8 februari
Doug Seegers upptäcktes av Jill Johnson i Nashville och på den vägen är det ända till Tällberg.

Bröderna Gustav och Viktor Norén - 28 & 29 februari
Med finstämd och stämningsfull instrumentering kommer repertoaren bestå av stora delar Fröding med guldkorn från deras massiva succé “Infruset” såväl som nyskrivna alster, kombinerat med inslag av Mando Diao.

En kväll med Hasse och Tage  - 4 april
Tillsammans tar Jacke Sjödin, Meta Roos, Per Wickström och Mikael Skoglund Trio ett gemensamt svanhopp in i Hasse & Tages produktion där de plockar några russin ur den enorma kaka som utgjorde Hasse och Tages produktion under nästan 30 år i toppen av svenskt nöjesliv.

Påskshow med Caroline Wennergren & Alhambravariéten - 11 april
På påskafton bjuder Caroline och Alhambravariéten oss på en helkväll med härlig musik, buktalardocka, trolleri, eldslukning, tankeläsning och mycket mer.

Babben - 16 maj
Jazzdoftande svensk och internationell musik med mellansnack i världsklass. Babben Larsson, denna gång tillsammans med sina kollegor i bandet Second Edition. Musik och komik blir underhållning i kubik!