Hoppa till huvudinnehållet

Rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Boende i Tällberg

Alla hotellrum på First Hotel Klockargården är unikt inredda med kärlek och inspiration från Dalarna. Hotellet bjuder på en rustik och romantisk miljö som passar fint för både bröllop och fester.

Val av rum och prisexempel

Standard Single

Rummet passar för:
Storlek: 13-15 m²
Våra mysiga Standard Enkelrum är mellan 13 och 15 m² stora. Alla rum är unikt inredda, men de är alltid utrustade med TV samt eget badrum med dusch.

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra 20 m² stora Standard Dubbelrum har en dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla våra Standard Dubbelrum har ett skrivbord och en liten, mysig sittgrupp med stolar. Rummen är charmigt inredda med designade föremål från Dalarna. Rummen ligger i huvudbyggnaden och i våra hus runtomkring gården. Vissa av rummen har balkong.

Standard Familj

Rummet passar för:
Storlek: 22 m²
Charmiga rum med plats för hela familjen. Våra Standard Familjerum har två ordinarie sängar, och är möblerade med antingen en bäddsoffa eller våningssängar för en eller två personer. Rummen ligger i hus som är utspridda runt gården.

Deluxe Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 30 m²
Våra rymliga Deluxe Dubbelrum är 30 m² stora, har bubbelbad och en sittgrupp i romantisk dalastil. Vissa rum har balkong, medan andra har utsikt över sjön Siljan.

Carl Larsson Juniorsvit

Rummet passar för:
Storlek: 48 m²
Vår 48 m² stora Juniorsvit är inspirerad av konstnären Carl Larsson och hans verk. Det stora, ljusa rummet har både sovplatser och sittgrupp, samt en traditionell kakelugn och en balkong med vidsträckt utsikt över Siljan. Det rymliga och luftiga badrummet är utrustat med dubbla handfat, en bubbelpool och en bastu.