Hoppa till huvudinnehållet

Lill Lindfors showpaket

Lill Lindfors showpaket

FULLBOKAT! Lill Lindfors är en av våra mest mångfacetterade och folkkära artister. Upplev henne live på Klockargårdens Scen den 23:e november.

Lill Lindfors är en av våra mest mångfacetterade och folkkära artister. Vi är nog många som nynnat på ”Du är den enda”, ”Musik skall byggas utav glädje” och ”Jag tycker inte om dig”. Som sångerska har hon klätt väggarna med el guldskivor, hennes TV-shower har fått Montreux-rosor, hon har producerat flera One Woman Shows, skrivit barnböcker, medverkat i revyer, musikaler, filmer och teaterpjäser. 1998 blev hon utnämnd till svensk UNICEF-ambassadör och har ett brinnande engagemang  för utsatta barn och flickors utbildning i världen. Vidare har hon varit teaterdirektör och konferencier för Polar Music Prize. Lill är just nu aktuellt med föreställningen ”Händer” på Stadsteatern i Stockholm.
 
Lill Lindfors, ständigt på jakt efter förnyelse och nya utmaningar, kommer nu till Tällberg med två av sina musikanter. Vi på Klockargården är oerhört glada och stolta att kunna erbjuda våra gäster en sån mångsidig artist. Värme, personlighet, humor, lekfullhet och professionalism är ord som ofta kan viskas i publiken efter hennes framträdande.  Vi ser fram emot att höra henne berätta om sitt rika artistliv och få lyssna till valda låtar ut hennes låtskatt. Varmt välkommen till Kultursalongen på Klockargården Lill Lindfors!

Bokning och boendeperiod

23 november

DETTA PAKET ÄR FULLBOKAT!

Showpaket från 1.895 kr per person
Inklusive boende, välkomstfika, fördrink, showbiljett, trerätters showmiddag och frukost.